Merhabalar , Uzun süre yapmış olduğumuz altyapı bakım & onarım & geliştirme ve güncelleme çalışmalarının ardından hizmetlerimizi sizlere sunuyoruz!

Yenilenen ekibimiz , yenilenen donanımlarımız ve üst düzey performans & güvenlik optimizasyonlarımız ile rakiplerimizin bugün sağladığını dün sağlamış olma gayretinde bulunarak daima %100 memnuniyet , % 100 kalite anlayışı ile tekrar sizlerleyiz.





Geçen süre boyunca ar-ge çalışmalarımız devam etmiş , sağlamış olduğumuz hizmetlerde tamamen kullanıcı deneyimi garantisi ile yolumuzu daha hızlı , daha güçlü daha profesyonel bir ekip ve anlayış ile devam ediyoruz.


Geçirdiğimiz süre boyunca sağlamayı amaçladığımız kalite konusunda testleri tamamlamış ve bir okadar da memnun kalmış vaziyetteyiz. Hizmetlerimizde herkesin ön yargılarının aksine , daima kalite politikası işlememiz ve bu düzeyde en uygun ar-ge çalışmalarını yürütmemiz gerektiğininde fazlasıyla bilincindeyiz.







Geçirdiğimiz süre boyunca daha önce bizimle çalışma girişimi denemiş ve bu girişiminde memnuniyetsizlik yaşamış eski müşterilerimizede canı gönülden en samimi duygularımız ile özürlerimizi iletiyor , verebileceğimiz hizmet ve destek ile onların daima yanında olacağımızın garantisini veriyoruz.


Yeniliğini gücünden alan Hostazor kalitesine hoşgeldiniz!

İletişim :

www.hostazor.com.tr
0352 399 21 83
info@hostazor.com.tr
skype : hostazor.com.tr
Facebook fb.me/hostazor.net