mwt
RadKod-İzmir Web Tasarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
50, (%96)
Merhaba arkadaşlar,
2 yıllık bilgisayar programcılığı okuyorum diplomanın gelecekte bana ne gibi faydaları olacak ?
php, asp, orta derecede java, gelişmiş olarak css, html gibi konularda 3 yıllık tecrübem bulunmakta. Yaşım 18 sizce ne yapmalıyım ?
Yanlış yere konu açtıysam kusura bakmayın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
xsafa
Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh. Öğr.
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Pekde işe yaramaz gibime geliyor devlette işe girersin ama özel sektör de pekde bişe bekleme derim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Yazılım işleriniz için -> contact@safayasar.com
xsafa
Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh. Öğr.
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
mwt adlı üyeden alıntı
benim aklımda şimdiden bulayım diyorum web tasarım firması çalışayım?
üniv mezunu olsam ne olacak olmasam ne olacak biliyorum sonuçta ?
zaten çok bi bilgin varsa boşuna okuma ama oda senin bi güvencen olabilir , 1 sen 1.5 olursun
Yazılım işleriniz için -> contact@safayasar.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Muhabir
-
-
Ad Soyad
G** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
okul, bölüm ( öğretmenlik, doktorluk, avukatlık vs değilse) tek başına hiçbir meslek, iş garantisi sunmaz.
Ancak boşuna okuma vs. gibi kelimeyi de çok talihsiz buluyorum. Hayat sadece gençliğimizdeki ihtiyaçlarımızdan ibaret değil.
20 yaşındayken okul, bölüm pek önemli gelmeyebilir ancak unutmayın hayatınız boyunca sıradan bir çalışan olmayacaksınız. Takım lideri, yönetici, müdür vs. gibi ünvanlarınız olsun istiyorsanız okul, göstermelik de olsa bir diploma şart.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
Ş** G**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
arkadaşlar boşuna okuma tarzındaki yorumlar, nasıl bir yorumdur. kardeşim sen okuluna bak. tahsili yap. okulunu bitir. sonra dikey geçiş zorlarsın. olmadı dışardan dörde tamamlarsın. gelecekte düzgün bir iş istiyorsan şunu bilki, nereye gitsen sana mezuniyetini soracaklar.
sakın okumaktan vazgeçme. ileride çok pişman olursun.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Zorla girdigim 2 yıllık bir okuldan sonra orda gaza gelerek 5 yıllık br üniversiteye geçip öğretmen oldum sonrada mühendislik diplomasıda aldım. Hiçbir şey gereksiz degildir dogru şekilde değerlendirilirse.
7 kişi bu mesajı beğendi.
https://discord.gg/S6mByw8
Aykut
Yaşa Mustafa Kemal Paşa
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Kendini geliştirdikten sonra her türlü ve her yerde iş bulursun kardeşim.. Bende 2 yıllık Turizm mezunuyum. Ben mesleğimi yapmadım ama yapan sınıf arkadaşlarımdan bir çoğu otellerde müdür oldu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
İthalat İhracat
-
-
Ad Soyad
S** H**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Kendini 2 yıllık üniversite okuyup bırakacakmış gibi şartlama. Emin ol ilerde 4 yıllık bir üniversite okumanın faydalarını fazlasıyla göreceksin. 2 yıl bilgisayar programcılığı bitirsen bile DGS ile en azından açıköğretime devam edebilirsin. Az da olsa 7 yıllık iş hayatımda edindiğim tecrübeye dayanarak söylüyorum eğer ilerde geleceğini garanti altına almak en azından çalışma olanaklarını güçlendirmek istiyorsan kesinlikle ama kesinlikle oku kardeşim. Öz eleştiri yapmak gerekirse herkesin dediği gibi keşke daha iyi bir bölümde daha iyi şekilde eğitim alabilseydim, imkanın var ise eğitime harcadığın paraya acıma ileride sana 1e 1000 olarak döneceğinden emin olabilirsin.
2 kişi bu mesajı beğendi.