Site Adresi: TekKelime.Net
İstenilen Fiyat: PM İle tekliflere açığım
Sitenin Aylık Getirisi: Reklam almak için hiç uğraşmadım. Sadece sponsorarı bekliyordum onlarda olmadı :)
Sitenin Kategorisi: Geniş kapsamlı blog - Genel blog
Günlük Tekil Hit Sayısı: SEO çalışması yaptırılmadan önce 250-300 civarıydı. SEOdan sonra 8-10k oldu sonra dalgalanma ile eski değerlere döndü belli olmuyor.
Site Analiz Bilgileri: https://wmaraci.com/site-analizi/tekkelime.net
Satışa Hosting Dahilmi?: Bu ayın 30'una kadar barındırabilirim.
Banlı Olduğu Sponsor: Yok
Banlı Olduğu Arama Motoru: Yok
Kullanılan Lisans Satışa Dahilmi: Evet
Özel Notlar: Arkadaşlar hayallerimi bilenler bilir. Sanal alemi bırakma kararı aldım. Bu yüzden tek projem olan tekkelime.net'i satma kararı aldım. Arkadaşlar SEO çalışması yaptırılmıştır. Backlink çalışmasıda vardır. bu ayın sonuna kadar hostingi sağlayabilirim. PM ile her türlü teklife açığım.
126 Adet %100 Özgün bizzat benim tarafımdan yazılmış makale vardır. Makalelerin arasında 350 kelime bile olan vardır. 126x2 den sadece makalelerin fiyatı 252 tl dir lütfen ciddi alıcılar ulaşsın. Gözbebeğimi satıyorum.
104 adet yorum vardır.
Logo özel olarak grafiker arkadaşa yaptırılmıştır.
Mekatronik ve makine mühendisliği üzerine kitaplar alacağım için sanal alemde site işleri ile uğraşamayacağım. Mecburi satıyorum. Yoska 1 yılda 1000 makale yapıp adam edecektim :) Domain Yöncüde. Firma içi ücretsiz transfer.Dosyalarınızı kendi hostinginize taşımak içinde 1 ay ücretsiz barındırıyorum. Saygılar.