Merhaba arkadaşlar. Önümüzdeki ay 2 seneyi dolduracak olan bir sitem var. Sitemle ilk zamanlar ciddi biçimde ilgilenmiştim. Yazıların %90'ı özgün. Ama daha sonra yoğunluğumdan dolayı yeterli zamanı ayıramadım siteye.
Şu anda günlük 20-30 arası tekil hiti var. İlk başvurumda Adsense de aldım siteye ama reklam gelirim sıfır. Siteye bir seneye yakındır yazı girmiyorum. En son iki seo uzmanı arkadaştan arka arkaya kazık yiyince soğudum bu işlerden. Bu aralar çok müsait vaktim var. Makale yazıp satmaya çalışıyorum. Sizce makaleleri satmalı mıyım, yoksa kendi sitemde mi değerlendirmeyi düşünmeliyim? Birkaç gündür 2-3 yazı girdim sadece o kadar. Ve en önemlisi, sizce ilgilensem bu site adam olur mu? Yoksa satmalı mıyım?
Site: SonGemi
Ek Olarak: Arkadaşlar, aradan geçen yaklaşık 2 ay zarfında siteye %100 özgün ve kaliteli olduğunu düşündüğüm, seo uyumlu içerikler girdim ve sitenin günlük hit sayısı 20-30'lardan, sosyal medyanın (günde 5-10) da desteği ile 60+ civarlarına geldi. Sizce biraz daha sabır gösterip devam etmeli miyim?
Yani 2 ayda bu ilerleme iyi mi kötü mü kestiremedim. Emeklerimin boşa gitmesini de istemiyorum. Ne yapmalıyım sizce?
Teşekkür ederim ...