Tartışmaları sevmem düşüncelere saygı duyarım elbette haklı oldugu taraflar var 10 bin kazanan birisi :) he birde dolar maşallah diyelim biz milyonluk hitlerimizle adsense amcamızın aydan aya eline bakıyoruz valla taktir ettim :)

Wesselam konumuza dönelim.
Arkadaşlar EMD güncellemesininin ne oldugunu hepimiz zaten biliyoruz ve bu güncellemelerde bir çok do-main spam olarak algılanır vay vay deriz o yüzden kendi tecrübelerime dayanarak kesinlikle - domainleri almamanızı öneririm.
Bana ilk sayfalarda cıkan - do-main örnekleri çok azdr veya yokta diyebiliriz, ben size kücücük bir örnek verdim. Bu konuya diger makalemizde uzun uzun degineyim :) bakarsın bir on bin dolarda ben kazanırım :)

Özetlemem gerekirse, domain seçimlerinde, hitap edilen kesimin kullanıcıları dikkate almalısınız. Kullanıcıların yaş ve bilgi düzeylerine göre hatalı okuma, yorumlama ve yazma ihtimalleri göz önünde bulundurun diyebilirim.
Arama motorlarının da amacı, kullanıcıların web sitelerinden maksimum memnuniyetini ölçmek ve buna göre algoritmalarını şekillendirmek olduğundan.
Ziyaretçilere en fazla kolaylıgı sağlayacak yapıda hareket etmekte fayda vardır. Bu sebeple kullanım yeri ve amacına göre kriterlerin seo üzerindeki etkileri de değişebilir.

Son olarak arkadaşımız verdigi siteye baktıgımızda hay maşallah diyoruz :) Nazara gelmesin https://wmaraci.com/site-analizi/kiz-oyun.com

Bu adsense sanırım kardeşime farklı ödeme yapıyor :) domainhaber.org 5 aylık domain 16 günlük site günlük 1 ile 5 k tekil hiti var bana 3 / 5 tl veriyor yok yok degişdircem :) - domain alıcam bende :) 1580 indexlemeyle valla bravo ben bu işi boşa yapıyorum.