KarahanBilisim adlı üyeden alıntı
Yazılım geliştirirken az çok SEO koşullarına uymam gerekiyor doğal olarak, her ne kadar elimden geleni yapsamda istediğim tatmini vermiyor bana. Sanki eksikmiş gibi geliyor, bu yüzden kesinlikle takip edeceğim bir proje. Ancak diğerleri gibi kaba taslak anlatmak yerine daha detaya inerek, örneklerle anlatırsanız çok iyi olacağını düşünmekteyim. Şimdiden kolay gelsin ve başarılar dilerim.
örnekler vereceğim yazılarımda nasıl başlık atılmalı püf noktalar neler. olarak ve uun yazılar olacak bunlar.
Ek Olarak:
tecnomedya adlı üyeden alıntı
hocam öncelikle tebrikler.. Bu hizmeti ücretsiz olarak vermeniz de ayrı bir güzel taraf. Ayrıca hem kendi sitenizden bu bilgileri verip kendinize yarar sağlıyorsunuz hemde herkese ücretsiz vererek daha faydalı bir iş yapıyorsunuz takipteyim :)
kesinlikle haklısınız o düşüncedeyim.
Ek Olarak:
tamamdır haber vereceğim.
Ek Olarak:
:) şuan farkettim. çok teşekkürler :)
Ek Olarak:
blueblood adlı üyeden alıntı
her yerde olan bilgileri bomba gibi diye başlıkla ve 100 satır bos yazıyı yazıp sitene trafik cekip bize okutup ve oyalamada gerçek bilgi vereceksen takip edelim ?
1. buradan çekeceğim 100-150 ziyaretcinin bana bir gelir sağlamıyacağını düşünmeniz gerekiyor. 2. siteyi açalı uzun zaman oldu hit çekmek istesem açıldığında eklerdim. bir diğer konu ise vereceğim bilgileri duymuş olabilirsiniz. fakat birçoğunu kimsenin bilmediğine eminim. bunlarıyazmaya başlayınca farkedeceksiniz. girişimcilikle alakalı yazılarda niş sektorlerde hangi sitelerde hızlı bi şekilde kazanç sağlanacığına kadar ücretsiz bugüne kadarki bütün birikimlerimi yazcam. birde ziyaretci çekme konusunda zaten yazığım yazılar 6-7 saatte ilk 15 e girer 30-35 güne ilk 10 da olacak ziyaretci kaygım yok amacımda yok.