Ben google'nin bu işe de son vereceğini düşünüyorum. Tabi 1000 olmazsa da, 10 tane de olsa google o sitenin fişini çekecektir. Çünkü google herşeyin doğal seyretmesini isteyen bir arama motoru. İşin diğer tarafı tanıtım yazısı sektörü oluştu. Yok böyle bir Dünya. Böyle suni adımları google affetmez. Şu ana kadar ne 1 tanıtım yazısı verdim. Ne de aldım.
Açıkçası bana suni olduğu için saçma geliyor. Ve 5 senelik sitem onlarca güncelleme gördü. Ve hiti 5000. Çok şükür. Bu işlerde doğal devam etmek lazım.
Açıkçası bana suni olduğu için saçma geliyor. Ve 5 senelik sitem onlarca güncelleme gördü. Ve hiti 5000. Çok şükür. Bu işlerde doğal devam etmek lazım.
Arkadaşım merhabalar;
Tanıtım yazısı satışı yaptığımız için böyle sizi eleştireceğimi düşünebilirsiniz.Ancak size sadece bir şey sormak istiyorum . Arama motorları hakkında ya da of page seo çalışmaları olarak kaç sefer eğitim seminerine gittin , nerelerde araştırma yaptın ? Hangi Google eğitim seminerlerine katıldın da tanıtım yazılarının kaldırılacağını düşünüyorsun ? Google tabi ki her şeyin doğal olmasını ister. Gidip Forumlardan ya da bloglardan binlerce dış link verilmiş olan sitelerden ya da paravan sitelerden tanıtım alırsanız tabi ki bir işe yaramaz ve tam tersi zarar görürsünüz.Ancak sizin söylediğiniz çok mantıksız bir durum oluyor.Yapılan işlemler %100 doğal işlemlerdir ve x sitesinin y sitesinde ismi geçmeden yükselme yaşaması çok nadir ve az rastlanan bir durumdur.
Şimdi siz sitemde link almadığınızı söylüyorsunuz , bir tools araştırması yaparak dış link sorgulatması yapabilir misin ? Acaba senin bilgin olmadan botlardan ya da makalelerini çeken kaç adet siteye link vermişsin ?