cthax
@emileyt.vanlife
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
aynı dertten muzdaripim nereye mail attınız
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
ticaret
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Fiber olunca Telefon aboneliğinden mi kurtulunuyor veya daha ucuz mu oluyor.. büyük ihtimalle böyle değildir...
Turk******* 2 sene önce fiberi daha ucuzdu dilekçe falan yazdım yada birçok kez gittim sokağın başında var bizim apartmanada bağlayın veya aynı fiyattan verin adsl'ye razıyım diye
sonuç yok doğal olarak 8mbps'ye kadar interneti ucuz fiyata denk getirdim aldım . Sonuçta fiberde olsa adsl'de olsa AKK olunca 3mbps'ye düşüyor AKK noktaları ya 35 yada 50 fazla değişmiyor hatta ilk hız fazla olunca 35 erken doluyor yani fiber olması kötü
enucuzmagaza.biz
amway.com.tr/user/enucuzmagaza/invite=yes
shop.flptr.com
Trendium.Moda
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
bilişim ve e-ticaret uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Fiber olunca Telefon aboneliği olmuyor, Daha iyi stabil hızda interneti aynı fiyata almış oluyorsunuz, Aynımı bilemedim (75 mbit fiber 55 tl 150 gb AKK lı)
1 yıl 25mbit ikinci yıl 50 ve sonrasında bana özel bir paket ile 75 m bit olarak kullandığım superonline dan hiç şikayetçi değilim bence fevri davranmaya hiç gerek yok, apartmana yeni geldiğinden sorun olmuştur, 3-5 denemeye düzeltirler sende mutlu olursun, bu şekilde olmaması gerekli ama böyle işliyor işler şikayete devam sıkılmak yılmak yok..
Tadını bi al zaten bırakamıycaksın..
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Hepsi aynı b*kun farklı soslusu, ***** de aynı, Üniversiteye geçtiğim için evdeki internet benim üzerimeydi taşıdım beraberimde orada 50 Mbps Hipernet kullanıyordum, benden sonra babam ve annem içinde yenisini bağlatmak istedim alt yapı yok dediler bağlamadılar ben 100 Mbps'e de çıkarmıştım gerektiğinde ay içerisinde oysa defalarca 3 yıldır kullandığım evde alt yapı yok dediler :D
Yeni taşındığım yerde Fiber varmış zorunlu geçiş yaptık, 24 bağladılar alt yapıyı göremiyorum dedi kendiniz arttırırsınız sonradan dedi 50 yapılması için başvuralı 5 gün oldu hergün arıyorum sistemde askıda kalmış gerekli ekibin müdahalesi gerek cart curt hala bekliyorum :D Taşınmada 12 gün askıda kalmıştı il müdürlüğüne gittim dayanamadım ordan manuel açtı adam söve söve işi yapması gereken çalışanlara bu gidişle yine aynısı olacak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğretmen Adayı
-
-
Ad Soyad
M** Ü**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bende superonline fiber kullanıyorum benimde ping sorunum var :)
Hayat seni yıkabilir ama önemli olan yıkıldığın zaman daha sağlam ayağa kalka bilmektir.