cs-cart fena değil ama xml gibi özellikler için paralı sürüme geçmek gerekiyor. Birde admin girişi çok karışık veya ben otomatik kurulum yaptığım için öyle oluyor
cube cartta var bedava yine xml vs. ücretli olması lazım ( son sürümde herşey bedava oldugu yazıyordu ancak ben kullanamadım onu daha doğrusu Türkçe yapamadığım için deneyemedim )
open cart ,prestashop zaten biliyorsunuz en çok kullanılan yazılımlar. Gerçi onların bütün modülleri bedava olmasa gerek modül ücreti az çok verilmesi gerekiyor.
deneyimlerime göre opencart'lı site çok olduğu için google sıralamada biraz negatif etkisi var prestashop biraz yukarıda cs-cart bunlara nazaran daha iyi olsa gerek
proticaret yerli ama windows hosting istiyor ve bazı modüller pahalı gelebilir tek sefer olacağı için düşünülebilir
Ek Olarak: Magento karışık yardım almadan kullanılamıyor. Türkçe yapmak vs pahalıya gelir
tomato'yu Türkçe yapamamıştım oscommerce gibi birşey olması gerek. oscommerce'in arkasında kimse kalmadı zaten.Diğerleri de aynı şekilde ya Türkçe destek yok yada yeterli değil