-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
İnternet Danışmanı
-
-
Ad Soyad
Ş** N**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Tanıtım yazısını meslek haline getirdiler.Kısa yoldan para kazanmanın umuduyla yaşadılar.Ancak bu böyle olmaz.Google bas bas bağırmıyor mu linkle dolu siteler spamdır diye ?
Kolay gelsin..
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Muhabir
-
-
Ad Soyad
G** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
tanıtım yazısı alacaksanız buradan, ***'dan almayın, ajans havuzunda bulunan sitelerden almayın, ilan veren sitelerden almayın.
kendiniz araştırın, kaliteli olduğunu düşündüğünüz sitenin sahibiyle iletişime geçin, bu şekilde tanıtım yazısı alın.
aksi takdirde bir gün bakmışsınız ki bir sürü emek verdiğiniz siteniz spama girmiş.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
E** U**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Tanıtım yazısının kaldırılması bence mantık dışıdır. Burada aşırılık ve çöp siteler, yanlış zamanlama vb gibi faktörler devrededir. Şimdi ben siteme yazı ekleyeceğim. Yazı arama motorlarına özgün gözüksün diye biraz özgünleştirip, referans olarak sizin sitenizin linkini vereceğim. Bu durumda nasıl olacak? Böyle bir mantık yok. Ancak kesin bir şeyler yanlış yapılmıştır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Arkadaş haber sitesi yazmış buna dikkat edin.Google news kayıtlı bir site olmalı o yüzden uyarılmış.Sıradan siteler için bir tehlike yok diyebilirim.