Merhaba arkadaşlar , universitede bi kiz var , yalana gerek yok hoslandim. Kızın instgram hesabını ekledim kabul etmedi mesaj atti kimsin diye bende cevapladım , konuşmaya başladık tanışma vs vs. Yaklaşık 3 - 4 saat konuştuk. Tabi espriler yapıyorum felan , gülüyor. espirimde pislik dedi gülme emojisi attı , ardından kalp atti yanlislikla attim dedi , 3 kere felan kalp atti yanlislikla attim dedi her seferinde. her neyse saat akşam 11 oldu ben dışarı çıkıp biraz dolaşım dedim , bu saat mi dedi bende saatde bi sorun yok hep ayni saatde dolaşirim dedim , gitme kal dedi. Tamam senimi kiracagim dedim gitmediğin için teşekkür ederim dedi. Sabah mesaj atmış Günaydın diye felan. Sorun şu instgram hesabımi takipten çıkarmış , bişey demedim bugün üniversite ye gittiğim de numarami istedi verdim. Alltan dersi vardı , aynı siniftaydık , bana doğru baktığını hissettim , bende kafami cevirerek gözüne bakarak gülümsedim oda gülümsedi. Tekrar önüne döndü , ders arasında bakmaya devam etti. Aksama doğru aradı beni , bana neden bakarak gülümsedin dedi , bana baktığını fark ettim o yüzden baktım ve gülümsedim dedim. Ya yanimdakiler felanda dedi neden bu çocuğa bakiyorsun sürekli dediler ama neden baktığımı bilmiyorum dedi. Bende bakmak suç değil normal bişey dedim. Bu kız ne yapmaya çalışıyor arkadaşlar ? Intgram dan takibi bırakmış felan ama wpden yaziyor anlamış değilim ?

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi