-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ya hocam adamlar haber konseptine kullanıci etkileşimli hale getirdi bu da onların artisi burada kimse fikir vermez para kazanmak isterseniz link.TL gibi bir site kurun kendi yaziliminiz olsun
1 kişi bu mesajı beğendi.
https://wmaraci.com/forum/script-alisverisi/interaktif-sozluk-benzeri-php-pdo-yazilim-simdi-indirimde-533214.html
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
bilişim
-
-
Ad Soyad
A** M**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Hocam para değil marka değeri olabilecek bir şey arıyorum...
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
@sardox haklisin hocam bende olsa söylemem bende de yok bende ariyorum acikcasi ama yokkk
https://wmaraci.com/forum/script-alisverisi/interaktif-sozluk-benzeri-php-pdo-yazilim-simdi-indirimde-533214.html
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ademoğlu
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
İşte Türkiye'de eksik olan bu. Özgünlük, millet ne yapmışsa biz de onu yapmaya çalışıyoruz, sadece siz değil ben ve diğerleri de öyle.
1 Tane özgün fikrimizi göremedim ben daha, adamlar eticaret yapıyor, bizde eticaret yapıyoruz, adamlar paypal yapıyor biz de benzerini yapıyoruz, adamlar blog açıyor biz de blog açıyoruz, adamlar oyun sitesi açıyor biz de oyun sitesi açıyoruz.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Uluslararası katılımlı çok dil destekli kickstarter yerlisi.
Türk geliştiriciler proje sunabilecek ve uluslararası bağış toplayabilecek.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Facebook gruplarında satış yap özelliği yok iken öyle bir site yapmayı düşünmüştüm. Ama facebook un ki hala tam olarak ilan sitesi sayılmaz. Facebook gruplarından yola çıkarak, Timeline ların kategorilendirildiği bir ilan yazılımı güzel bir reklam ve hızlı giriş ile(Facebook Login,Twitter login vb.) bence tutacaktır.
Yani sitede sadece profil oluşturma ve kategorilere post atma özelliği oalcak. Sadece satış ve malum ilan sitesi gibi insanları kastırmadan 2 resim bir kaç kelime ve bir fiyat ile adam satışa çıkabilecek...
Ben bu projeye çok inandım daha sonrasında facebook gruplara satış yap özelliği koydu. 1 yılı geçkin bir süre önceydi, yapamadım yazılım bilmediğim için. Şimdi baktım ilanlar daha bir özellikli hale getirilmiş facebookta. Sadece kategorilendirme yok...
Ben yapamadım yetenekleri yeten biri yapsın, kazanmazsa bana gelsin :D
www.gamerozzi.com eSpor ve Oyun Haberleri - www.fikkr.com Girişimcilik Ekosistemi Sitesi.