-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Anestezist
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Istanbulda yasiyorum. Universite ogrencisiyim. Bizim okulda kiz cok ama dizgun olani yok. Ben istiyorum ki daha once hic öpüşmemiş olsun istiyorum. Temiz kalpli birini ariyorum. Sevecekse tam sevsin istiyoum. Bi de beni param icin kullanmamasini istiyorum. Param icin degilde beni ben oldugm icin sevsin istiyorum. Maglum ogrenciiyim. Ailem zor gonderiuor zaten. Benim bazi arkadaslarim boyle kiz bulamazsin diyorlar. Hatta eski kafali diyorla bana. Cidden kafam cok karisik. Ne yapmaliyim
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Danışman
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Hocam yalnış anlamayın ama siz El sürülmemiş ekmek arıyorsunuz :D Haklısınız ama herkes değişiyor bu zamanda köyde evlenmek lazım en güzeli.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Editör, Acil tıp teknisyeni
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam bende o niyetle başladım bu sefer farklı olsun dedim ama kafede bile şey oldu kızlar kolay artık ben umudumu kestim
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Hocam merhaba
Aslında bende sizin gibiyim, benimde edebiyat bilme kriterim var. Yani 2-3 şair muhabbeti yaptığımızda sıkılmayacak, okuduğu kitapları anlatacak birini arıyorum.
Bekleyin hocam. Mutlaka gelecek.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Acele ederseniz yanlış kişiyi sevebilirsiniz. Hata yapabilirsiniz. Tam 3 yıl oldu bekliyorum. Her gördüğünde acı çekmekten daha iyisi beklemek emin ol.