Nereden başlayacağımı bilmiyorum şimdi çoğumuz 2:2'lik skoru çok beğendi, sevinmiştir belki de. Son 20 dakika oyunla hatta takımı yere göğe sığdıramayız. Yıllardır aynı oyun dönüyor. Ukrayna'yı bile yenemiyorsak kimi yeneceğiz biz? Kosova'ya 3-4 atıyoruz seviniyoruz. Hırvatistan sevinmiyor bile. Hatta takımın taraftarları eleştiri dahi yapıyorlar.
Bizim Milletimiz 2 çalım görüyor Messi diyor. Geleceğin Maradona'sı diyor anlamıyorum arkadaş. Siz futbol mu bilmiyorsunuz yoksa benim mi futbol bilgim yok. Maça 2 forvetle başlamak nedir, Ukrayna gibi hızlı hücum yapan bir takıma karşı? Fatih Terim yılların İmparatorusun sen bilmiyor muydun bunu ben biliyorum? Orta saha yol geçen hanı, bu nasıl bir Milli takım?
Dün basın toplantısında yarin gerçek Türkiyeyi hepiniz göreceksiniz diyordun. 42.000 taraftarın önünde zar zor 1 puan alan takım mı yüreğiyle oynadı? Bunu mu görecektik biz! En çok parayı alan sensin Teknik direktör olarak. Açın sıralamalara bakın en çok Teknik direktörlük maaşı alan isimlere. Bunlar bizim paramız, bizim paralarımız arkadaş!
Fatih Terimin sözleşme fesih bedeli: 26 Milyon TL! İnanamıyorum, bu nasıl bir şeydir? Alt yapıdan futbolcu çıkmıyor, Bundesliga'nın alt yapısından çıkan Türk oyuncuları Milli takıma alıyoruz, oradan buradan toplama takım yapıyoruz. Enes Ünal Twente'de top koşturuyor buna seviniyoruz. Biraz yorumları takip ediyorum; Neymiş Efendim Cenkten iyi Enes Ünal var neden çıkarıyorsun? Hollanda ligi açık oyun oynayan sürekli pozisyon yaratılan bir Lig. Türkiye böyle mi? Agresif, sert, kapanık defans yapan bir Ligte oynayan forvetle, Hollanda liginde oynayan forvet oyuncumuzu bir tutuyorlar.
Mevlüt neden oynamadı Fatih hoca? Adam kök söktürüyor Fransa liginde neden yok bu adam? Gökhan Töre neden yok mesela! Burak Yılmaz neden çağrılmıyor? Arda Turanı prim mi, ego savaşı mı neyden yediyseniz yediniz! Barcelona'da adam gollere, asistlere doymuyor İspanya medyası bile şaşkın. Ama bununla ilgili bir açıklama bile yok!
Daha konuşulacak çok şey var; ama her şeyi burada kesiyorum.