lostyazilim

Milli Takım bu taraftarı hak etmiyor!

12 Mesajlar 1.614 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Economist Economist Bla, bla, bla.. Kullanıcı
  • Üyelik 05.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Sosyal Medya
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 1945
  • Beğeniler 1098 / 1106
  • Ticaret 312, (%100)
Nereden başlayacağımı bilmiyorum şimdi çoğumuz 2:2'lik skoru çok beğendi, sevinmiştir belki de. Son 20 dakika oyunla hatta takımı yere göğe sığdıramayız. Yıllardır aynı oyun dönüyor. Ukrayna'yı bile yenemiyorsak kimi yeneceğiz biz? Kosova'ya 3-4 atıyoruz seviniyoruz. Hırvatistan sevinmiyor bile. Hatta takımın taraftarları eleştiri dahi yapıyorlar.

Bizim Milletimiz 2 çalım görüyor Messi diyor. Geleceğin Maradona'sı diyor anlamıyorum arkadaş. Siz futbol mu bilmiyorsunuz yoksa benim mi futbol bilgim yok. Maça 2 forvetle başlamak nedir, Ukrayna gibi hızlı hücum yapan bir takıma karşı? Fatih Terim yılların İmparatorusun sen bilmiyor muydun bunu ben biliyorum? Orta saha yol geçen hanı, bu nasıl bir Milli takım?

Dün basın toplantısında yarin gerçek Türkiyeyi hepiniz göreceksiniz diyordun. 42.000 taraftarın önünde zar zor 1 puan alan takım mı yüreğiyle oynadı? Bunu mu görecektik biz! En çok parayı alan sensin Teknik direktör olarak. Açın sıralamalara bakın en çok Teknik direktörlük maaşı alan isimlere. Bunlar bizim paramız, bizim paralarımız arkadaş!

Fatih Terimin sözleşme fesih bedeli: 26 Milyon TL! İnanamıyorum, bu nasıl bir şeydir? Alt yapıdan futbolcu çıkmıyor, Bundesliga'nın alt yapısından çıkan Türk oyuncuları Milli takıma alıyoruz, oradan buradan toplama takım yapıyoruz. Enes Ünal Twente'de top koşturuyor buna seviniyoruz. Biraz yorumları takip ediyorum; Neymiş Efendim Cenkten iyi Enes Ünal var neden çıkarıyorsun? Hollanda ligi açık oyun oynayan sürekli pozisyon yaratılan bir Lig. Türkiye böyle mi? Agresif, sert, kapanık defans yapan bir Ligte oynayan forvetle, Hollanda liginde oynayan forvet oyuncumuzu bir tutuyorlar.

Mevlüt neden oynamadı Fatih hoca? Adam kök söktürüyor Fransa liginde neden yok bu adam? Gökhan Töre neden yok mesela! Burak Yılmaz neden çağrılmıyor? Arda Turanı prim mi, ego savaşı mı neyden yediyseniz yediniz! Barcelona'da adam gollere, asistlere doymuyor İspanya medyası bile şaşkın. Ama bununla ilgili bir açıklama bile yok!

Daha konuşulacak çok şey var; ama her şeyi burada kesiyorum.

wmaraci
reklam

SerkanERGUN SerkanERGUN WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 2894
  • Beğeniler 1339 / 1338
  • Ticaret 249, (%100)
Değerli arkadaşlar Economist Türkiye milli takım antrenörü olmuştur. Hadi Emre'cim seni görelim :) Öyle dışarıdan konuşmakla olmuyor bu işler, Tamam defansın hataları, orta sahanın dizilişi, forvetin uyuşmazlığı ve yanlış konumda olmaları bize keyif vermedi.

Sonuç olarak hüsran da olabilirdi biz yine bu haliyle de sevindik, maç içerisinde hayal kuruyordum. Arda bir yanda, selçuk bir yanda, emre bir yanda, v.s ama dediğimiz gibi olmuyor. Bilmediğimiz çok şey var, bu yüzden ben fatih terime kızmıyorum. Eleştiri de yapmıyorum yılların tecrübesi sonuçta adam ömrünü adamış :)

Her neyse bu skor da işimize gelir Emre'cim takma sen kızma sakın :) diğer maçta yeneceğiz inşallah :)
ErdeM

kişi bu mesajı beğendi.

Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.

• Üyelik 05.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Sosyal Medya
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 1945
  • Beğeniler 1098 / 1106
  • Ticaret 312, (%100)
SerkanALAZ

Valla bu oyundan kim memnun kim memnun değil bilemem. Ama bildiğim bir şey var ki; kadro değeri bizim Adana spor'un daha altında olan bir İzlanda Çeyrek final oynuyor ama Milyon dolarlık bizim kadro gruptan çıkamıyor. Kimse bana mavra okumasın; ruh yok, takımda inanç yok. Gruplardan çıkamıyoruz arkadaş kaç sene oldu 20-30 senede bir çeyrek final, yarı final gördük; onunla gurur duyuyoruz. Almanlar, ispanyollar, fransızlar, italyanlar kupalara doymuyor. Sadece futbol değil; Olimpiyat oyunların da bir oyuncumuz altın madalya alıyor 60 kişilik kadrodan bununla gurur duyuyoruz arkadaş. Böyle gitmez; acilen bir kan gelmeli.

Biz futbolla kavga eden insanız, Milli takımda bile yok bu fenerli, bu galatasaraylı, bu beşiktaşlı diyoruz. Bunları aşmamız gerek artık. Dünyanın hiç bir yerinde böyle bir şey yok bizim ülkede var. Ulan FETÖ darbe yapıyor. Yok işte bu darbe yapmış cimbomlu, fenevli, 8taşlı ilginç ilginç lakaplar terimler, ülkenin ergeni bitmiyor. Bu mantıkla bu ülke ilerlemez.

724SATINALCOM 724SATINALCOM WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek ticaret
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 458
  • Beğeniler 43 / 94
  • Ticaret 0, (%0)
Ben bu kadarınada beklemiyordum.ilk maçta şansa 1 puan almıştık ancak bu maçta en azından hakkıydı 1 puanın... Grupta 1.olacağımızı da zannetmiyorum 2.lik bile zor. o olsa bile play-off maçlarında çıkmak yine zor... takımdaki oyuncuların çoğu yurtdışından, Türkiyeden futbolcu yetişmiyor. Kültürel mesele olabililir veya altyapı durumu... Ülkede herşey torpil hakeden hakettiği yere gelemiyor Federasyon tonla para veriyor ( belki haketmedikleri halde ) onda bile kavga çıkarılıyor T.direktöre fıutbolculara tonla para veriliyor olmayan karakterleri tarumar oluyor... Tonla nasıl para veriliyor çünkü ülkede vergi sistemi adil değil 10 trilyon para kazanan futbolcu vergi ödemiyor ancak 1.000 liralık ticaret yapana maliyeci tebligat gönderiyor.. daha yazacak çok var ancak gece 2 buçuk

enucuzmagaza.biz
amway.com.tr/user/enucuzmagaza/invite=yes
shop.flptr.com
Trendium.Moda
wmaraci
wmaraci

contentwriter contentwriter Kendi halimdeyim Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Kendi halimdeyim
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad İ** Y**
  • Mesajlar 4130
  • Beğeniler 1136 / 1842
  • Ticaret 21, (%100)
Okumadım.

Genel olarak hiçbiri aldığı parayı hak etmiyor.

Bir de şu Fatih Terim'i göklere çıkarıp durmayın. Bir halt bildiği yok.
Onlygoodme

kişi bu mesajı beğendi.

narinhosting narinhosting narinhosting.com Kullanıcı
  • Üyelik 23.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek İnternet Danışmanı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Ş** N**
  • Mesajlar 1390
  • Beğeniler 217 / 455
  • Ticaret 15, (%93)
Economist Çok haklı konulara değinmişsin.İnsanın aklı ermiyor ki saydığın futbolcuları bir insan neden kadroya dahil etmez....

WebTa WebTa Tengri Biz Menen! Kullanıcı
  • Üyelik 24.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum Adana
  • Ad Soyad H** M**
  • Mesajlar 238
  • Beğeniler 40 / 64
  • Ticaret 1, (%100)
Arda Turan, Fatih hocaya krampon atarsa. 2016 avrupa şampiyonasında kampta kumar oynanırsa,kapılar kilitlenip caner erkin transferi konuşulursa,6 maçta 4 gol atan Burak Yılmaz'a pirim konusunda tüm oyunculara milyon TL'ler verilirkin, Burak yılmaza(6 Maç 4 Gol) herhangi bir ödeme yapılmadığından kampta tartışmalara yol açtı. Kısacası oyuncular bu yüzden çağırlmıyor.. Adanaspor kalecisi Hayrullah'a bile 460 bin TL ödeme yapılırken Burak'a yapılmaması çok tuhaf geldi doğrusu bana. Hayrullah Adana'da bile oynayamıyor şuan üstelik ..

meromerro meromerro WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 247
  • Beğeniler 113 / 65
  • Ticaret 5, (%100)
Türk Futbolu bitik, benim için oynanan futboldan ziyade o kadar konuşulması, çözülmesi gereken meseleler var ki.. Oynanan futbol umrumda bile değil, önce esas problemleri çözmeli, ne alt yapımız var, ne üst yapımız.. Allaha emanet gidiyoruz yıllardır, Sonumuz hayrolsun inşallah..

darkknightt darkknightt WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** C**
  • Mesajlar 1132
  • Beğeniler 72 / 318
  • Ticaret 1, (%100)
1. kendimizi olduğumuzdan çok ama çok daha fazla iyiymiş gibi görüyoruz. olmamız gereken yeri özümsersek daha az üzülürüz. her turnuvaya katılabilecek kadar kaliteli bir takım değiliz, bu cepte olmalı.
2. gelişmekte olan ülkelerde halk hep birşeylerle uyutulur; bizde de futbol... futbolcuların aldığı paradan federasyonun dağıttığı prime kadar herşey şişirme.
3. milli takım ruhuna sahip hiç kimse para pul derdine düşmez o forma altında; düşen varsa da üstü çizilmelidir, herkeste arkasında durmalıdır.
4. selçuk ve burak oynarken saç baş yoldururlarken olmayınca badem gözlü olmalarını anlayabilmiş değilim. takım gençleşsin, 2 turnuva sonrası taş gibi takımla taş gibi futbol oynayalım.

• Üyelik 05.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Sosyal Medya
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 1945
  • Beğeniler 1098 / 1106
  • Ticaret 312, (%100)
2 gün önce ne dediysem hala onu savunuyorum. Ada takımı Milyon dolarlık kadroyu yine fethetti...

Şimdi kimse bana ya İzlanda çeyrek final oynadı, soğuk hava var, yağmurluydu, çamurluydu demesin.

Şuana kadar izlediğim en berbat Milli takım! Fatih terim gitsin Amatör takım yönetsin.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al