-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
312, (%100)
Nereden başlayacağımı bilmiyorum şimdi çoğumuz 2:2'lik skoru çok beğendi, sevinmiştir belki de. Son 20 dakika oyunla hatta takımı yere göğe sığdıramayız. Yıllardır aynı oyun dönüyor. Ukrayna'yı bile yenemiyorsak kimi yeneceğiz biz? Kosova'ya 3-4 atıyoruz seviniyoruz. Hırvatistan sevinmiyor bile. Hatta takımın taraftarları eleştiri dahi yapıyorlar.
Bizim Milletimiz 2 çalım görüyor Messi diyor. Geleceğin Maradona'sı diyor anlamıyorum arkadaş. Siz futbol mu bilmiyorsunuz yoksa benim mi futbol bilgim yok. Maça 2 forvetle başlamak nedir, Ukrayna gibi hızlı hücum yapan bir takıma karşı? Fatih Terim yılların İmparatorusun sen bilmiyor muydun bunu ben biliyorum? Orta saha yol geçen hanı, bu nasıl bir Milli takım?
Dün basın toplantısında yarin gerçek Türkiyeyi hepiniz göreceksiniz diyordun. 42.000 taraftarın önünde zar zor 1 puan alan takım mı yüreğiyle oynadı? Bunu mu görecektik biz! En çok parayı alan sensin Teknik direktör olarak. Açın sıralamalara bakın en çok Teknik direktörlük maaşı alan isimlere. Bunlar bizim paramız, bizim paralarımız arkadaş!
Fatih Terimin sözleşme fesih bedeli: 26 Milyon TL! İnanamıyorum, bu nasıl bir şeydir? Alt yapıdan futbolcu çıkmıyor, Bundesliga'nın alt yapısından çıkan Türk oyuncuları Milli takıma alıyoruz, oradan buradan toplama takım yapıyoruz. Enes Ünal Twente'de top koşturuyor buna seviniyoruz. Biraz yorumları takip ediyorum; Neymiş Efendim Cenkten iyi Enes Ünal var neden çıkarıyorsun? Hollanda ligi açık oyun oynayan sürekli pozisyon yaratılan bir Lig. Türkiye böyle mi? Agresif, sert, kapanık defans yapan bir Ligte oynayan forvetle, Hollanda liginde oynayan forvet oyuncumuzu bir tutuyorlar.
Mevlüt neden oynamadı Fatih hoca? Adam kök söktürüyor Fransa liginde neden yok bu adam? Gökhan Töre neden yok mesela! Burak Yılmaz neden çağrılmıyor? Arda Turanı prim mi, ego savaşı mı neyden yediyseniz yediniz! Barcelona'da adam gollere, asistlere doymuyor İspanya medyası bile şaşkın. Ama bununla ilgili bir açıklama bile yok!
Daha konuşulacak çok şey var; ama her şeyi burada kesiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Değerli arkadaşlar
Economist Türkiye milli takım antrenörü olmuştur. Hadi Emre'cim seni görelim :) Öyle dışarıdan konuşmakla olmuyor bu işler, Tamam defansın hataları, orta sahanın dizilişi, forvetin uyuşmazlığı ve yanlış konumda olmaları bize keyif vermedi.
Sonuç olarak hüsran da olabilirdi biz yine bu haliyle de sevindik, maç içerisinde hayal kuruyordum. Arda bir yanda, selçuk bir yanda, emre bir yanda, v.s ama dediğimiz gibi olmuyor. Bilmediğimiz çok şey var, bu yüzden ben fatih terime kızmıyorum. Eleştiri de yapmıyorum yılların tecrübesi sonuçta adam ömrünü adamış :)
Her neyse bu skor da işimize gelir Emre'cim takma sen kızma sakın :) diğer maçta yeneceğiz inşallah :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
ticaret
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben bu kadarınada beklemiyordum.ilk maçta şansa 1 puan almıştık ancak bu maçta en azından hakkıydı 1 puanın... Grupta 1.olacağımızı da zannetmiyorum 2.lik bile zor. o olsa bile play-off maçlarında çıkmak yine zor... takımdaki oyuncuların çoğu yurtdışından, Türkiyeden futbolcu yetişmiyor. Kültürel mesele olabililir veya altyapı durumu... Ülkede herşey torpil hakeden hakettiği yere gelemiyor Federasyon tonla para veriyor ( belki haketmedikleri halde ) onda bile kavga çıkarılıyor T.direktöre fıutbolculara tonla para veriliyor olmayan karakterleri tarumar oluyor... Tonla nasıl para veriliyor çünkü ülkede vergi sistemi adil değil 10 trilyon para kazanan futbolcu vergi ödemiyor ancak 1.000 liralık ticaret yapana maliyeci tebligat gönderiyor.. daha yazacak çok var ancak gece 2 buçuk
enucuzmagaza.biz
amway.com.tr/user/enucuzmagaza/invite=yes
shop.flptr.com
Trendium.Moda
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Okumadım.
Genel olarak hiçbiri aldığı parayı hak etmiyor.
Bir de şu Fatih Terim'i göklere çıkarıp durmayın. Bir halt bildiği yok.
1 kişi bu mesajı beğendi.
WebTa
Tengri Biz Menen!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
H** M**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arda Turan, Fatih hocaya krampon atarsa. 2016 avrupa şampiyonasında kampta kumar oynanırsa,kapılar kilitlenip caner erkin transferi konuşulursa,6 maçta 4 gol atan Burak Yılmaz'a pirim konusunda tüm oyunculara milyon TL'ler verilirkin, Burak yılmaza(6 Maç 4 Gol) herhangi bir ödeme yapılmadığından kampta tartışmalara yol açtı. Kısacası oyuncular bu yüzden çağırlmıyor.. Adanaspor kalecisi Hayrullah'a bile 460 bin TL ödeme yapılırken Burak'a yapılmaması çok tuhaf geldi doğrusu bana. Hayrullah Adana'da bile oynayamıyor şuan üstelik ..
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Türk Futbolu bitik, benim için oynanan futboldan ziyade o kadar konuşulması, çözülmesi gereken meseleler var ki.. Oynanan futbol umrumda bile değil, önce esas problemleri çözmeli, ne alt yapımız var, ne üst yapımız.. Allaha emanet gidiyoruz yıllardır, Sonumuz hayrolsun inşallah..
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
1. kendimizi olduğumuzdan çok ama çok daha fazla iyiymiş gibi görüyoruz. olmamız gereken yeri özümsersek daha az üzülürüz. her turnuvaya katılabilecek kadar kaliteli bir takım değiliz, bu cepte olmalı.
2. gelişmekte olan ülkelerde halk hep birşeylerle uyutulur; bizde de futbol... futbolcuların aldığı paradan federasyonun dağıttığı prime kadar herşey şişirme.
3. milli takım ruhuna sahip hiç kimse para pul derdine düşmez o forma altında; düşen varsa da üstü çizilmelidir, herkeste arkasında durmalıdır.
4. selçuk ve burak oynarken saç baş yoldururlarken olmayınca badem gözlü olmalarını anlayabilmiş değilim. takım gençleşsin, 2 turnuva sonrası taş gibi takımla taş gibi futbol oynayalım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
312, (%100)
2 gün önce ne dediysem hala onu savunuyorum. Ada takımı Milyon dolarlık kadroyu yine fethetti...
Şimdi kimse bana ya İzlanda çeyrek final oynadı, soğuk hava var, yağmurluydu, çamurluydu demesin.
Şuana kadar izlediğim en berbat Milli takım! Fatih terim gitsin Amatör takım yönetsin.