Arkadaşlar normalde sorumu sorup geçecektim ama bir başlıkla diğer insanları da bilgilendirebileceğimizi düşündüm. Aklınızda düşük bütçelerle başlayıp para kazanılabilecek işler varsa bu başlıkta paylaşabilirsiniz. (1 Liraya 4 su muhabbeti baydı bu arada)

Önce ben bir formatta fikrimi vereyim.

İş: Yumurta ya da Tavuk satışı
Gereken Bütçe: 250 TL (Tavuk satışı yapılacaksa 300TL)
İş Tarifi: Yumurtalık tavukların fiyatı genelde tane başı 15-20 TL arası oluyor, biz 15 diyelim, 20 tane alınması başlangıç için kafidir. Ortalama 15-20 gün sonra yumurta vermeye başlarlar ve genelde düzen sağlanırsa günlük ya da 2 günde yumurta verirler. Eğer direk tavuk satışı yapmak isterseniz Aliexpress ve benzeri sitelerden kuluçka makinelerini temin edebilir ve daha hızlı üretim yapabilirsiniz. Tabi bu iş için derme çatma da olsa ufak bir kümes ve küçük bir bahçe şart, köy evi olan arkadaşlar için uygundur. Yumurta ve tavuk gerçekten sürekli olarak satışı yapılacak şeyler ve müşteri bulmakta hiç sorun yaşanmaz.

Sormak istediğim konuya gelelim. Arkadaşlar, Kadıköy Moda sahilini bilenleriniz illa vardır, orada havalı tüfeklerle 1-2 liraya atış yaptırılmakta. Ben farklı bir turistik bölgede bu işi yapmak istiyorum, fakat belediyeden ne gibi bir izin alınmalı, havalı tüfekler ne kadar bir mesafeye atış yaparlar bilmiyorum, konu ile alakalı bir google araştırması yaptım ama avcılığın yasak olduğu dışında bir şey öğrenemedim :D