yıllardır facebook sayfa işleriyle ugraşırım. 2m sayfanın eger tamamen organik ise 900$ gibi komik bi rakam çekilmesi kafadan soru işereti gösteriyor. şuan elimde bu kapaside, tamamen organik ve aktif bir sayfa olsa 50bin tl den aşağı vermem. çünkü böyle bir sayfa iyi ilgilenir ise haftada 900$dan fazla bırakır.

satış konunuza gelince durum muamma. bazı arkadaşlar sayfanın tesliminden sonra çıkacak sorunlardan bahsetmiş. ben onlara katılmıyorum. çünkü sayfa devir işleminde, siz sayfanın bağlı olduğu profili satın almayacaksınız. sayfanın yöneticiler kısmından sizin ana profilinize adminlik verilecek. sizde almış olduğunuz adminlik ile sayfanın diğer yöneticilerini görevden çıkaracaksınız. yani sayfanın ilk adminini adminlikten atacaksınız. bu işlem yapıldıktan sonra, sayfanın size devrini yapan şahıs daha o sayfada hak iddaa edemez. çünkü profilini satın almadın.

buradaki tek sıkıntı paranın yalan olması durumu var. sakın sayfaya bağlı olan profilide almayın. sizin sürekli kullandığınız bir profiline adminlik verilmesi işlemini yaptırın. adminliği alıp, diğer adminleri ve editörleri sayfadan çıkarmadan, para gönderme işlemi yapmayın derim.