Veridyen adlı üyeden alıntı

Yeni bir firma olduğumuzdan dolayı kaygılarınızı anlayabiliyor ve hak veriyorum fakat kapanma gibi bir durum söz konusu değildir kesinlikle.
Veridyen vergisini veren, hizmet verdiği teknik altyapısına ciddi sermaye yatırımı yapmış, tüm altyapı ekipmanları kiralık değil firma sermayesine ait %100 Türkiye merkezli limited şirketidir.

Yıllık 10 TL vps alıp satan kişilerle aynı kefeye konulmak istemiyoruz açıkcası Mehmet Bey.Onların dünyası farklı bize göre.

Evet gelecek vaad ediyoruz fakat bu geleceği sizlerle vaad ediyoruz.

Saygılar.


Ben sizi tenzih ederek söyledim.Sürç-i lisan ettimse affola.Burada ki bahsettiğim ( kaçak iş yapanlar) insanların emek vererek uğraşarak hazırladıkları sitelerini bir anda batırıp kaçıyorlar.Ben bunların olmaması adına insanların sağlam adım atması için önerilerde bulunuyorum.Neden benim 1 ay gece gündüz emek verip uğraştığım sitem parasını da ödediğim halde çöp olsun ki? Ancak yeni firmalar arasında en çok gelecek vadeden firma olduğunuzu da söylemek isterim.
Bayi hosting paketlerinizi inceledim.Açık söylemek gerekirse şu an ki Bronz paketiniz yani giriş seviyesi reseller paketiniz benim sitemi barındırdığım firmada ki en ucuz bayi hosting paketinden daha fazla özellik vadediyor ve daha ucuz.İnsanların aklında Veridyen neden ucuz veriyor da x firması pahalı veriyor gibi bir algı oluşuyor.


yzirek94 adlı üyeden alıntı

Mehmet_TÜRK diğer firmalar.. mesala netinternet, markum, gibi siteler neden kimse tarafından söylenmiyor... acaba bu gibi sitelerde wordpress hosting paketleri pahalı mı? :)

Netinternet ile bir kaç şikayet görmüştüm ama deneyimim olmadı.Bahsettiğim gibi yıllardır şaşmadan Aysima ile çalışırım.8 yıl oldu sanırım çalışalı.Bi ara sadece Güzel hostinge geçtim hepsi bu.