Mehmet_TÜRK adlı üyeden alıntı

Açıkçası ben 2007 yılından beri Aysima ile çalışıyordum.Ancak herhangi bir yapılanma ve yenilenme sürecine girmediler.Paketler 5 sene önceki paketler hala.Bi ara Güzel Hosting'den vps almıştm.Orası da destek konusunda gayet iyiydi.Alstyr firmasının bana göre tek eksiği sanal sunucu çözümlerinin olmayışı.Sitem iyi bir hacim kazanırsa malesef başka bir firmadan sanal sunucu bakacağım.Ama o zamana kadar Alastyr diyorum.


Teşekkürler değerli yorumlarınız için, Sanal sunucu hizmetimiz hem VPS hem de VDS olarak kısa süre içerisinde sitemizde erişimde olacak, (şu an sadece sayfanın altında linkler bulunuyor)

Şu an bildiğiniz üzere IBM Storage lar üzerinden servis sağlıyoruz, yeni sanal sunucu paketlerimizin tümü FULL SSD diskler üzerinden sağlanıyor olacak. Hatta şu an bazı müşterilerimiz kullanmaya başladı bile.

Muhtemelen bir kaç gün içerisinde sitemizden de görüntüleyebileceksiniz.

Ayrıca, mevcut bir kaç kampanyamız var hem forumdan hem de facebook üzerinden ulaşabilirsiniz.


yzirek94 adlı üyeden alıntı

THEX3T4R Hocam.. maalesef para konusunda biraz sıkıntılıyım.. yıllık bir hosting almak istiyorum.. domaini isimtescil hostingi hosting.com.tr alsam ya da başka bir uygun firmadan alsam iyi olur mu?


Mevcut kampanyalarımzdan faydalanırsanız şöyle bir seçenekte önerebilirim :

19.99$ karşılığında Linux Limitsiz Mega hosting + .ORG alan adı 19.99$ (Yıllık alımlarda alan adı ücretsiz)
.COM alan adını 5.49$ karşılığında alabiliyorsunuz.
.NET alan adını da şu an için 5.49$ eğer 11-13 Ekim arası alırsanız 1$ karşılığında alabiliyorsunuz.

Toplamda 1 adet Limitsiz yıllık hosting + .com .net .org alan adı size yıllık olarak 30.97$ bu da yaklaşık 93 TL ye denk geliyor, .NET alan adını kampanyalı alırsanız toplam rakam 80TL oluyor.

Ayrıca Mega pakette diğer 2 alan adı yonlendirmenizi yapabilirsiniz.