SynapseMm adlı üyeden alıntı

murattat 8 yıldır dmoz'un ne işe yaradığını doğru kavrayamamışsınız kusura bakmayın.Ben lafımın arkasındayım diğe arkadaşlara da sorabilirsiniz..Ben hiç kimseyi tanımıyorum Dmoz'a kayıt olmasının amacı , oraya giren ziyaretçi sitenizi araştırıp , hit kazandırmak için gelsin...

Merhabalar;

Bakın sizle münakaşaya girmek istemiyorum , eğer o sitenin sahibi sizseniz sitenizde Apple için güzel makaleler olduğunu söyleyebilirim. Siz bildiğiniz işinizi yapın ,yapmaya devam edin işinizi güzel yapıyorsunuz.Ancak Kullanıcı adınızın altında yazan '' Blogger SEO Uzmanı '' İmzasını nasıl aldığınızı merak ediyoruz ? Benim kimseye sormam gereken bir durum değil , Dmoz sitesini biz fransa da yaşadığımız zamandan beri kullanıyoruz.Sizin söylediğiniz Url of page link verme işlemlerinin o zamanlarda bırakın yapılmayı o tür bir algoritmanın olmadığından da emin olabilirsiniz. Yani x sitesinden y sitesine link verilme işlemlerinin yapılmadığı zamanlardan beri Dmoz sitesi mevcut.

Şimdi sizden ricam siz makale işinizi yapın bizde kendi işimizi yapalım.Hatta hatırladığım kadarıyla ( emin değilim ) sitenize dış link çalışması yapmıştık diye hatırlıyorum. *** üzerinden olabilir.Siz değerli sitenize özen göstererek kaliteli içerikler müşterilerinize sunmaya devam edin , bizde uzman olduğumuz işi yapalım.

http://tatoglubilisim.com/duyurular-Google-Reklam-Semineri

Saygılarımla.