OİS adlı üyeden alıntı

Hükümet ayrı Devlet ayrı hocam. Hükümetler gelip geçicidir. Bir hükümet benim Devletime zarar veriyorsa bende sesimi çıkarıyorsam buda imandır. Eleştirilmeyecek, yargılanmayacak, dokunulmayacak kimse yoktur. Benim için adalet her şeyden önde gelir. Benim babamda mazlum birilerinin parasını yerse onu ilk yargılayacak kişi benim. Adalet öyle kolay iş değil insan yönetmek öyle çocuk oyuncağı değil. Bunun farkına varmadan koltukların başına gelenler her geçen gün Devletimizi zor duruma sokuyor. Artık fazla uzatmak istemiyorum hocam herşey ortada.


(Bu hükümete ait hırsızlık, yolsuzluk sözcüklerini 17/25 aralık darbe sürecinde montajlanmış ses kayıtlarıyla milletin ağzına dolayan Fetö terör örgütüdür. Konumuz bu olmadığı için uzatmayacağım. Katılmadığımı bil istedim.)

Küçük balığı görürken büyük balığı kaçırıyorsun. Pire için yorgan yakıyorsun. Hükümette yanlış adam varsa -ki hemen her grupta bir ... vardır-, onu ifşa etmeyi ülkenin borsasını düşürerek, alım gücünü azaltarak yapamazsın. Böyle yaparsan düşmanlarının eline koz vermekten başka hiçbir işe yaramaz.