Merhaba sevgili WMA Ailesi,
www.kaankose.com - Teknoloji ve İnternet dünyası!
İnternet ve Teknoloji her geçen gün biraz daha gelişmekte ve dünya'nın vazgeçilmezi halinde. Ben, güncel hayatımda dergi editörlüğü, yazarlığı ve internet gelirlerimin bir kısmında makale yazarlılığından getiren biriyim. İnternet olarak tanımladığımız bu yapıtsal ağda milyonlarca web platformu yer almakta ve bunların hepsinin içi bilgi deposu olarak nitelendiriliyor. Bunlardan bazıları ise bizim web sitelerimiz. Bizler tasarlıyor, bizler uyarlıyor ve bizler bir yapıt haline getiriyoruz.
Kaan Köse olarak, www.kaankose.com adresinde 2010 yılından beri kişisel yazılarımı, makalelerimi paylaşmaktaydım. Ancak gelin görün ki bu web adamlık, gerçekten adamı yıpratıyor. Kendi kişisel sitemin yanı sıra yer verdiğim onlarca proje ve oluşum sayesinde kişisel web sitem ile ilgilenemez oldum. Her web adam'ın bir kez bile olsa başına gelen bir durumdur. Ancak projelerimi bir kenarda tutup, yeni açmış olduğum "Teknoloji ve İnternet dünyası!" sloganını yer edindiğim bu blog sayasında sizlere günlük ilgilendiğim ve yazabildiğim kategorilerde yazılarımı sunacağım.
Yardımcı olabileceğim, her tür konuyu çekinmeden bana danışabilir ve sizlere güzel bir arkadaş olabilmek için açtım web sitemi.
Kalıcı ve takip edilmesi dileğimle.
İlk makaleme değerli yorumlarınızı dile getirmeniz beni onurlandırır; bir tık uzağında!
(günlük minimum 1 yazı gireceğim, bu nedenle kategorilerimin içeriği henüz oturmadı.)
Bununla birlikte;
- Farklı bulduğum teknoloji ve kaliteli blogların (125x125) boyutunda reklamlarını ücretsiz yapacağım.
- İyi blogların (teknoloji, internet, wordpress) üzerine tanıtım yazılarını ücretsiz yapacağım. Bunun için bana özel'den veya buradan ulaşabilirsiniz.