ustat adlı üyeden alıntı

Hacı iyi birşey yapmaya çalışmışsın da link.tl adresi hiçbir şekilde geçilmiyor, program kodunu hiçbir şekilde alamıyorum.


hocam bu durumda yüksek ihtimalle sizin browser'ınızda bir sıkıntı var çünkü an itibariyle geçenlerin sayısı 78 olmuş

Ek Olarak:

Muhasebe038 adlı üyeden alıntı

Öncelikle emek için teşekkürler. Ancak Google sadece cümle içindeki kelime değişikliklerini özgünlük olarak algılıyor diyenler büyük yanılgı içerisindeler bana göre :) Yani dünyanın en büyük teknolojik yatırımlarını yapan Google, bunu anlamaz mı? Elbetteki anlar. Sizin programınızı kullanıp denemedim. Ancak;

Bir buseyi bana çok gördü. cümlesini, bu tarz programlar;
Bir öpücüğü bana çok gördü. Şeklinde değiştiriyor. Kalın yazılı yerler neredeyse aynı kalıyor. Hadi 2 kelime değişsin. Şimdi amacı kullanıcılarına en özgün ve kaliteli içeriği sunmak olan, arama sonuçlarında en farklı bilgileri göstermek isteyen Google, cümle analizini çok rahat yapıyor emin olun. Defalarca denemeyle sabittir. + olarak makalelerin uzunluğu da oldukça önemlidir.


Hocam haklısınız google ile savaşmak zor fakat efsaneleştirmek de biraz abartı değil mi? Misal milyarlarca yatırım yapan google özgünleştirmeye mi daha fazla önem verir yoksa birinin programlar vasıtasıyla googledan organik hit almamasına mı önem verir? Baktığınızda programlar vasıtasıyla google'dan organik hit alabilen insanlar var. Yani google demekki bazı noktalarda aldatılabiliyor.

google'ın türkçe içerikte çuvalladığı herkes tarafından biliniyor. Ayrıca benim uygulamam sadece eş anlam değil kelime grubu değiştirmeye imkan tanıyor. Atıyorum "etkinliklerini yasaklamak dışında tek bir adım atmadı..." gibi bir cünleyi şu hale çevirebiir "etkinliklerini yasaklamaktan başka hiç bir adım atmadı..." Bunu google özgün olarak algılıyor.

sitenize günde 5 kişi girsin her biri 5'er dakika kalsın

bir de günde 50-100 kişi girsin 30 saniye kalsın

hangisi daha ilk sıralarda çıkar?


Bu arada şöyle bir yöntem izleyebilirsiniz. paravanları programlarla botlarla kasıp asıl hedef sitenizi 100 de 100 özgün tutabilirsiniz

Ek Olarak:

kuvayi adlı üyeden alıntı

Bu tür programların özgünleştirme ile ilgisi yok.
Sadece spin yapılıyor bu tarz programlar ile.
Özgün denilen şey; sizin beyninizden ve ruhunuzdan kaynaklı üretimlerdir.
Başlığı değiştirmeniz daha doğru bir yaklaşım olur sevgili öğrenci arkadaşım.


Hocam bence duygusallığa gerek yok özgünlükten kastım google'ın gözünde özgünlükten bahsediyorum