-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Muhabir
-
-
Ad Soyad
G** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
biz de bekliyoruz. yeni taşındığımız binada ************* alt yapısı yokmuş. neredeyse 3 ay oldu.
bu konu aslında ciddi bir sıkıntı. ************* bu alanda tekel durumdaysa hizmeti de en kısa sürede verebilmeli.
yaptıkları herşeyden önce anayasal hakkımız olan haberleşme özgürlüğüne aykırı.
ben son çare olarak tüm ************* üst yönetim kadrosuna tek tek gerek mail gerekse de sosyal medya aracılığıyla ulaşmayı düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
İnternet
-
-
Ad Soyad
D** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
merkezi *******a gidin hocam bende taşıma yaptım 4 ay sürdü, ama merkezi *******a giderseniz çözüm masaları var o kişiler ile çözüme ulaşırsınız 444 aramanıza gerek yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Yazılım Sektörü
-
-
Ad Soyad
O** M**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
bizimde başimiza geldi sıfır binaya taşindik 1 yıllık bi binaya yok şebeke yokmuş yok fiber yeni yapmişlar bilmem ne *******'un samsun bölgesindeki genel müdürü aile dostumuz bi telefon açtim ertesi gün kuruluma geldiler oyüzden adamin olacak her yyerde yoksa sallamiyorlar :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
İnternet Danışmanı
-
-
Ad Soyad
Ş** N**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
20 gün oldu yeni adresimize ******* ekiplerinin gelip ankastreye sinyal vermesini bekliyoruz.
Ya Sabır..
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
ö.g.g
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
bende çubukta oturuyorum etrafimdaki butun binalarda var alt yapi mutahit kapiya kadar cekmis kablolari ariyoz ne gelen var ne giden 5 senedir bekliyolar
Her Kul Kendi Kaderini Yaşarmış..
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Öncelikle Merhaba,
şebeke olayı sıkıntılıdır. öncelikle bu sorumluluk binanın iç tesisatı ve kapısına kadar mütahitindir. evi yapan adamın sorumluluğunda olan bir şeyi Türk *******a kimse yıkamaz ayrıca bulunduğunuz şehirde bir tek sizin binanız yok projeler çizilir onaylanır önce il müdürlüğüne daha sonra bölge müdürlüğüne en son Ankara merkeze göderilir onaylanırsa proje yapılır. bu da otomatikman sürenin uzamasına yol açabilir. Ayrıca yaşadığınız şehirde bir tek sizin binanız yok haberleşme sistemi o kadar kolay döşenen bir sitem değil. bir örnek vereyim 1 yıl önce şebekede çalışan biri olarak
adamın kapısına gittik duvarıma çivi çaktırmam diyor o zaman binanın dışına kadar kazdırıp kabloyu bırakacaksın yerin altından şebeyi vereceğiz proje 2014 projesi o işe gittiğim yıl 2015 6 aylık bir süre sonunda gelmişiz iş yoğunluğundan dedim ki müşteriye bakın bu şekilde istediğiniz yaparsak bu proje iptal ve yeniden proje çıkması gerekiyor tarihine bak dedim projeyi gösterdim madur olmayın müsade et yapalım dedim adamın malı kıymetli duvara çivi çaktırmıyor o zaman 6 ayı bırak 1 yıl sonra bu iş olur dedim kendiniz bilirsiniz dedim. çünkü başvuru tarihleri esas alınarak iş yoğunluğu göz önünde bulundurarak geçikme yaşanıyor. çünkü her geçen gün hızlı büyüyen şehirler var. ve sanmayın ki Türk ******* ekibi yatıyor. bulunduğunuz şehirin büyüklüğüne göre ekip vardır. ve unutmayın ki sadece sizin işiniz aksamıyor ben günde 15 direk diktiğimi biliyorum bunlar insan gücünle yapılan işler. şebeke ekiplerin görevi sadece binaya kablo çekmek değildir. şehirler arası iletim hattının bakım onarımı. demontajı ( direk yer değiştirme ) menhol göçüğü onarımı saha dolabı onarımı vs vs tek bir iş yapan ekip değildir telokominikasyon sektöründe sürgün ekibi diye de lakabı vardır :))) ayrıca çalıştığım şebeke ekibi 6 ilçeye bakıyor taşeron ve ayrıca 1 tanede personel ekibi var düşünün nasıl bitecek bu işler.
Bir sektörde tekel olmak demek benim istediğim zamanda kapıma gelecek bu işi bitirecek diyemezsiniz sokak sokak saha dolabı konulacak konumuna kadar herşey prosedürle işleniyor eğer bir ilçede yaşıyorsanız önce proje ilçe müdürlüğünde çizilir il müdürlüğüne daha sonra bölge ve en son ankara merkezin onayı olmadan süreç işlemez.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Muhabir
-
-
Ad Soyad
G** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
gayet de güzel derim.
iki gün sonra gelsin yapsın demiyoruz burada arkadaşım. aylardan, yıllardan bahsediyoruz.
ekleme: Türkiye olarak internete en fazla parayı veren ülkelerden birisiyiz. Alınan verginin haddi hesabı yok. Eğer Türk ******* bu alanda yetersiz durumdaysa bir zahmet alt yapı ağını genişletsin. Çünkü 1 sene süren bir işlemin akla mantığa yatan bir yeri bulunmuyor.
Gidip milyonlarca dolar verip Ronaldo'ya reklam yaptıracaklarına, bu parayı alt yapı için kullansınlar.
60423
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
uydunet yokmu hocam herkes *****ten şikayetçi sonradan pişman olmayın
Ek Olarak: uydunet yokmu hocam herkes *****ten şikayetçi sonradan pişman olmayın