redakte adlı üyeden alıntı

gayet de güzel derim.

iki gün sonra gelsin yapsın demiyoruz burada arkadaşım. aylardan, yıllardan bahsediyoruz.

ekleme: Türkiye olarak internete en fazla parayı veren ülkelerden birisiyiz. Alınan verginin haddi hesabı yok. Eğer Türk ******* bu alanda yetersiz durumdaysa bir zahmet alt yapı ağını genişletsin. Çünkü 1 sene süren bir işlemin akla mantığa yatan bir yeri bulunmuyor.

Gidip milyonlarca dolar verip Ronaldo'ya reklam yaptıracaklarına, bu parayı alt yapı için kullansınlar.

davulun sesi uzaktan hoş gelir kardeşim seni herhangi bir ************* taşeron firmasına iş için davet ediyorum o halde hani bunu neden diyorum askerlik sorun olmuyor birde tekniker olmadığını varsayarak bir git çalış bakalım 24 saatte fikrin nasıl değişecek. mütahitin kabahatleri Türk *******a yükleyemezsiniz. mütahit elektrik su doğalgaz telefon hatlarını binanın girişine kadar yapmak zorundadır yapmazsa ne elektrik ne su ne doğalgaz ne telefon bağlanır binaya.. senin söz ettiğin şirket ronaldoyuda getirir. reklam bütçesi ayrıdır alt yapı bütçesi ayrıdır. 10 katrilyon alt yapı bütçesi ayrıldı bu kadar ücreti ne ingiliz devi vodafone ne turkcell ayırmıyor uyanıklık yapma peşinde diğerleri. kimse bu iki şirketten söz etmiyor. ben turkcell süperonline 3 gün internetinin kopup gelmediğini biliyorum bölgesel arıza yalanı ile oyaladıkalrını bölgesel arıza olması için aynı saha dolabında yer alan Türk *******un sunduğu hizmetinde 3 gün gelmemesi gerekiyor. ama nedense çalışıyor.

bana kalkıp bu firmalara çamur atmayın siz bir girin işi görün ne kadar zor ve gerçekten bazı anlarda yetişmediği görün. Türk ******* neden sana şebeke getirmesin ki sana getirecek ki para kazanacak sen olsan gevşek davranırmısın satacağın ürünü müşteriye götürmede.

hala alt yapıyı genişletsin diyorsun zaten en gelişmişi Türk *******da mevcut diğerlerinde yok onlar anca kiralayıp kullanmayı bilirler.