OzFirat adlı üyeden alıntı

Ya sen sayfa tanitimi verdin degil mi bende verdim de 50 erisim 1 tiklamaya 70 kurus aldi kafam almafi yani bu parayi nasil dusurebiliriz yardimci olabilecek var mi ?

Sayfa tanıtımı reklamları değişkenlik gösteriyor.İki site için iki sayfa açtım.İlk sayfada beğeni başına 20 kuruş ile 38 kuruş arasında değişen ücret ödedim facebook'a.
İkinci sayfamda ise farklı bir konuda olduğundan beğeniler yüksek oldu.Burada 2 kuruş ile 5 kuruş arasında değişen değerlerde şuan 3 kuruş, ödeme yapıyorum.
Uzun uzun anlatmamın nedeni, sayfanın çektiği ilgiye göre ücret artıyor ya da azalıyor.
Örneğin 1 kuruşa 1 kişiyi de sayfana üye yapabilirsin, 50 kuruş maliyetle de 1 kişiyi sayfana üye yapabilirsin.Bu tamamen senin içerğinin ilgi çekmesi ile alaklı bir konu.
Benim ilk sayfamda reklamını yayınladığım sayfa eğitim üzerineydi ve 38 kuruş gibi yüksek bir miktardan sayfama üye çektim.
İkinci sayfam ortalaması 3 kuruş olan sayfa ise karikatür üzerine.
Ama içeriği ben üretiyorum.Yani telif hakkı bulunan dergilerde yayınlanmış karikatürleri sayfamda yayınlamıyorum.Eğer telif hakkı bulunan herhangi bir içeriğin reklamını yaparak üye kazanırsanız, sayfanızın kapanması dolayısıyla ödediğiniz ücretin boşa gitmesi olasılığı var.
Tavsiyem facebook sayfa beğenisini nasıl ucuza getirebilirim? ya da hangi tür bir sayfa açarsam neler paylaşırsam facebook sayfama daha fazla üye çeker ve fiyat olarak en iyi verimi alabilirim, örneğin 1 kuruşa 1 üye kazandırabileceğim sayfa fikirleri konuları neler olabilir diye bir başlık açın ya da derdinizi uygun bir başlık altında anlatın.