-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
SEO
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
53, (%98)
Ahanda yazdım buraya demişti dersiniz bu arkadaş 1 aya kalmadan ilk sayfa garantili seo çalışması yapmaya başlar
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
I** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hepinize yorumlar için çok teşekkür ederim tüm yorumları tek tek okudum özellikle kitapları araştıracagım :)
Ahanda yazdım buraya demişti dersiniz bu arkadaş 1 aya kalmadan ilk sayfa garantili seo çalışması yapmaya başlar
hocam dalgamı geçtin iyi bişeymi dedin anlamadım ama genede yorumun için teşekkür ederim :) benim amacım ustalara kafa tutmak degil sadece bilgisayar alanında bulunan her konuda ufak ufak bilgiler edinebilmek ondan bu konuyu açtım :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
I** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam açıklaman için çok teşekkür ederim yazıkların altın degerinde ve bu bilgiye aç genç bedenim tabi ki daha fazla bilgiyi istiyor :) sizinle sohbette etmek isterim eger mümkün ise tabi siz istemezseniz saygı gösteririm :) ama daha çok bilgi istemekteyim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Ortalığı karıştırma niyetinde değilim .Yorumunuza bakarsak bu tarz programlara karşısınız.Bir ara bende karşıydım fakat bu programlar nasıl oluyorda sıralama yükseltiyor ? Seo dediğimiz sıra yükseltip istediğin kelimede yukarıda olmak değil mi ?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Seo kitaplari videoları hatta kursları var bunları araştırın forumda sorunuza çok açıklayıcı cevaplar bulmazsınız çünkü her ilerlediğiniz adımda bir sonraki bilmediğiniz soruyu soracaksınız çok sorunuz var cevaplarida saydiklarimda mevcut artik web şirketlerinde bile seo elemanları var buda farklı bir is alanını oluşturduğu icin seo cuyum meslek olarak adlandırıldı farklı bir meslek alanı yani sağlam ve düzgün kaynakları verdiğim yolları izleyerek alabilirsiniz forumda sadece anlık sorularınıza cevap bulursunuz
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.