lostyazilim
tr.link

Seo işemleri nasıl yapılıyor acaba ?

26 Mesajlar 2.950 Okunma
lstbozum
tr.link

w4nted w4nted WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek SEO
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ö**
  • Mesajlar 647
  • Beğeniler 42 / 100
  • Ticaret 53, (%98)
Ahanda yazdım buraya demişti dersiniz bu arkadaş 1 aya kalmadan ilk sayfa garantili seo çalışması yapmaya başlar
turkojen34 GuestLion batuski

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

budaks budaks WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek ögrenci
  • Konum Ordu
  • Ad Soyad I** B**
  • Mesajlar 576
  • Beğeniler 126 / 45
  • Ticaret 2, (%100)
Hepinize yorumlar için çok teşekkür ederim tüm yorumları tek tek okudum özellikle kitapları araştıracagım :)

Ahanda yazdım buraya demişti dersiniz bu arkadaş 1 aya kalmadan ilk sayfa garantili seo çalışması yapmaya başlar hocam dalgamı geçtin iyi bişeymi dedin anlamadım ama genede yorumun için teşekkür ederim :) benim amacım ustalara kafa tutmak degil sadece bilgisayar alanında bulunan her konuda ufak ufak bilgiler edinebilmek ondan bu konuyu açtım :)

SeoDaddy SeoDaddy Kalitelibacklink.com Kullanıcı
  • Üyelik 15.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 32 / K
  • Meslek SEO Danışmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 828
  • Beğeniler 161 / 257
  • Ticaret 28, (%100)
Çok fazla ayrıntısı olan bir konu açmışsın. Site içi seodan mı başlayayım site dışı seodan mı? Türkçe kaynak olarak edinebileceğin en iyi bilgileri Kaan Gülten'in iki kitabından edinebilirsin. Ayrıca burada seo ve backlink hakkında birçok bilgi mevcut. İncelemeni öneririm. Backlink paketi dediğin olayda kimse birinden alıp sana satmıyor. Güncel ve spam içerik bulunmayan aktif sitelerden sana link çıkışı sağlanarak kaliteli backlink alman sağlanıyor. Bunların çeşitli türleri bir araya gelince de oluyor sana backlink paketi.

Önemli olan backlink alırken doğallığa yakın olmak hatta doğal olmak. Google iki tür davranışı sever, birincisi site sahibinin ikincisi de site ziyaretçilerinin davranışları. Site sahibinin sitesini daha çok insana ulaştırması için reklam içerikli yayınlar yapması, sosyal medyadan paylaşımlar yapması ve çeşitli sitelerde tanıtımını yapması doğaldır (abartmamak şartıyla). Fakat site sahibi birçok backlink alarak organik ziyaretçi çekemiyor ve ziyaretçiler siteden paylaşımlar veya konulara yorumlar yazmıyorlarsa bu negatif olarak geri dönüyor.

Google webspam ile mücadele etmek için birçok çalışma yapıyor. Örneğin penguen güncellemeleri yapıyor. Herkesin Google'ın 200 küsür eleme kriterine hakim olması mümkün olmadığından da seocular sizin yerinize sitelerinizi yükseltiyor. Olay bu. Fazlasını istiyorsan olay baya derin.

Ek Olarak:

w4nted adlı üyeden alıntı

Ahanda yazdım buraya demişti dersiniz bu arkadaş 1 aya kalmadan ilk sayfa garantili seo çalışması yapmaya başlar

Bu tarz olaylara şaşırıyor muyuz? :) elbette hayır, çok gördük. Fakat profile bakarak köstek değil destek olmak lazım gerektiğini düşünüyorum. Her zaman yapıcı olmakta fayda var.

budaks budaks WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek ögrenci
  • Konum Ordu
  • Ad Soyad I** B**
  • Mesajlar 576
  • Beğeniler 126 / 45
  • Ticaret 2, (%100)
Hocam açıklaman için çok teşekkür ederim yazıkların altın degerinde ve bu bilgiye aç genç bedenim tabi ki daha fazla bilgiyi istiyor :) sizinle sohbette etmek isterim eger mümkün ise tabi siz istemezseniz saygı gösteririm :) ama daha çok bilgi istemekteyim :)

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 15.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 32 / K
  • Meslek SEO Danışmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 828
  • Beğeniler 161 / 257
  • Ticaret 28, (%100)

budaks adlı üyeden alıntı

Hocam açıklaman için çok teşekkür ederim yazıkların altın degerinde ve bu bilgiye aç genç bedenim tabi ki daha fazla bilgiyi istiyor :) sizinle sohbette etmek isterim eger mümkün ise tabi siz istemezseniz saygı gösteririm :) ama daha çok bilgi istemekteyim :)

Sevgili kardeşim zamanım oldukça elimden geldiğince bu tür soruları cevaplandırıyorum. Bir sorun olursa sorarsın, müsait olduğumda yardımcı olmaya çalışırım. Ama her şeyi de sormadan önce araştırarak bilgi sahibi olup öyle adım atmanda yarar var.
budaks

kişi bu mesajı beğendi.

GuestLion GuestLion WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirme
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** Ö**
  • Mesajlar 852
  • Beğeniler 340 / 340
  • Ticaret 39, (%100)
budaks önce seo nedir ne demektir backlink nedir şöyle iyi bir araştır. Bu konu yüzlerce kez soruldu. Artık bunlara cevap yazmaya üşeniyor insanlar.

Böylesine tecrübeli arkadaşlarımızın olduğu zaten 2 forum var.

Soru hakkını böyle basit sorularla harcamamalısın.

Temel kavramları çöz biraz piş... Sonra daha ne sorunlar çıkacak karşına.

İşte o zaman konu açıp sorunu yapıştır :)
budaks

kişi bu mesajı beğendi.

turkojen34 turkojen34 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad İ** Y**
  • Mesajlar 1500
  • Beğeniler 459 / 444
  • Ticaret 53, (%100)
Yaklaşık 6 aydır bu programı kullanıyorum https://wmaraci.com/forum/dayanismalar/ucretsiz-hit-programi-343973.html site ile ilgili yapılması gereken iç ve dış seo backlink alımı vs nin dışında bu program ile organik hit gönderiyorum

şimdi karşı çıkan ve itiraz eden olabilir.Zararlı dediler öyle böyle derken 6 aydır kullanıyorum analistic dende kontrol ettiğimde organik kelimeye hit geliyor.Bu sayede onlarca kelimede ilk sayfaya çıktım ilk 5 diyebilirim.

Biri ciddi ciddi bu programın faydasını zararını anlatabilir mi ?

sitelerim ne spama düştü nede başka bir ceza aldı
budaks

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 15.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 32 / K
  • Meslek SEO Danışmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 828
  • Beğeniler 161 / 257
  • Ticaret 28, (%100)

turkojen34 adlı üyeden alıntı

Yaklaşık 6 aydır bu programı kullanıyorum https://wmaraci.com/forum/dayanismalar/ucretsiz-hit-programi-343973.html site ile ilgili yapılması gereken iç ve dış seo backlink alımı vs nin dışında bu program ile organik hit gönderiyorum

şimdi karşı çıkan ve itiraz eden olabilir.Zararlı dediler öyle böyle derken 6 aydır kullanıyorum analistic dende kontrol ettiğimde organik kelimeye hit geliyor.Bu sayede onlarca kelimede ilk sayfaya çıktım ilk 5 diyebilirim.

Biri ciddi ciddi bu programın faydasını zararını anlatabilir mi ?

sitelerim ne spama düştü nede başka bir ceza aldı

Bu konunun altına bunu yazmaktaki amacınızı anlayamadım. Seo ile hit programını yan yana getirmeniz nasıl bir bakış açısı acaba? Google algoritması tabanlı çalışan ve bizzat Google tarafından 'Arama Motoru Optimize Edicisi' olarak adlandırılan Seo'ların yaptıklarını hit programı karşılayamaz.

"Ama bu program sıralama yükseltiyor." dediğinizi duyar gibiyim. Bu konuda nasıl sıralama yükselirim gibi bir soru göremedim. Seo ayrı bir konudur. Seo organik ziyaretçiden ibaret değildir. Bir çok ayağı vardır. Kafa karıştırmaya gerek yok.
bluecity budaks

kişi bu mesajı beğendi.

turkojen34 turkojen34 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad İ** Y**
  • Mesajlar 1500
  • Beğeniler 459 / 444
  • Ticaret 53, (%100)
Ortalığı karıştırma niyetinde değilim .Yorumunuza bakarsak bu tarz programlara karşısınız.Bir ara bende karşıydım fakat bu programlar nasıl oluyorda sıralama yükseltiyor ? Seo dediğimiz sıra yükseltip istediğin kelimede yukarıda olmak değil mi ?
budaks

kişi bu mesajı beğendi.

SizinWeb SizinWeb . Kullanıcı
  • Üyelik 04.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Yönetici
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ş** K**
  • Mesajlar 3625
  • Beğeniler 1459 / 1458
  • Ticaret 135, (%100)
Seo kitaplari videoları hatta kursları var bunları araştırın forumda sorunuza çok açıklayıcı cevaplar bulmazsınız çünkü her ilerlediğiniz adımda bir sonraki bilmediğiniz soruyu soracaksınız çok sorunuz var cevaplarida saydiklarimda mevcut artik web şirketlerinde bile seo elemanları var buda farklı bir is alanını oluşturduğu icin seo cuyum meslek olarak adlandırıldı farklı bir meslek alanı yani sağlam ve düzgün kaynakları verdiğim yolları izleyerek alabilirsiniz forumda sadece anlık sorularınıza cevap bulursunuz
budaks

kişi bu mesajı beğendi.

Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al