C3S3T merhabalar arkadaslar basımdan gecen bır olayı yazmak ıstıyorum
C3S3T arkadasımızdan ben 5k takıpcı satın aldım ilk defa alıyorum boyle bırseyı . urunun 5 bın kusur kısı yoladı ben 1k fazla yloluyorum dedı kucuk bır dusme oluyor ( bu arada bu yazısmalarımızın hepsı skypee de var ) onun ıcın ben bıraz fazla yoluyorum dedı yoladı bende parasını eft yaptım banka kanalı ıle . ( dekontu duruyor ) yuklemeden kısa bır sure sonra cok hızlı dusus olmaya basladı ılk defa aldıgım ıcın endıselendım yazdım kendısıne sorun yok kucuk bır dusus normaldır dedı yaklasık 3 saat te 2000 ki ertesı gun 3500 kisiye yakın bı rdusu oldu kendısıne soyledıgımde merak etmeyın ben telafı ederım dedı pekı dedım ozaman bır ıkıgun sonra yapalım boyle gıderse takıpcı kalmayacak dıye . bugun telafı yaptı 3470 yaklasık takıpcım vardı 4078 takıpcım oldu telafı yaklasık 500 kısı sımdı yorumkı telafının boyle olmaması lazım sızden 5000 kisi aldım elbette takıbı bırakanlar olacak fakat bukadarı normal deıl nerdeyse 4/3 bırakmıs elbette takıp edenlerı yonlendıremeyız ama normal gelmıyor bana o nedenle bence telafının daha fazla olması gerekır kendısı baska satıcıların bunu bıle yapmadıgını ısrarla soyluyor oncelıkle daha oncedensatın alan arkadaslara sormak ısterım

5000 takıpcı alınca ne kadarı takıbı bırakıyor ( yaklasık yada sızde bıraktı ve ne kadar surede )
takıpcı satın alınca boyle bır durumda telafı olmalımı
telafı olacaksa nasıl olmalı
sımdıden yorum yazan herkese tesekkur ederım