tahsinyaman adlı üyeden alıntı

Hocam hayırlı günler,

Güzel bir düşünce ile açmışsın siteni öncelikle hayırlı olsun.

Site üzerinde slider olarak sadece jpg olması gerekmiyor. öncelikle onları bi araştırmanı tavsiye ederim. 3 görselde de yazdığın içerikleri sitende text olarak döndürebilirsin. bu slide olarak değil de mouse hareketi ile sayfanı sağa-sola çekerek yapabilirsin. bunları bir araştır derim. en azından google üzerinden de index çekerken daha sağlıklı içerikler indexlenmiş olur.

sanırım wp artık veba hastalığı gibi birşey oldu. herkes wp. hayır kolaylıkları var tamam ona kesinlikle ama biraz farklı tasarımlar bulmaya çalışsanız veya forumda genç kardeşlerimin paylaştığı sitelere baksanız bütün paylaşılan siteler neredeyse birbirinin aynısı. internet dünyasında bilinmek için tanınmak için içeriğin kaliteli olması kadar site tasarımının da önemi çok büyük.

Para kazanmak bu kadar kolay değil arkadaşlar. biraz emek ister, bilgi ister, zaman ister.

Diyeceğim yolun başındayken tasarımını değiştir hocam.

şahsen ben öğretmen olsam, öğrencilerimi bu siteye girmeleri için yönlendirme yapmam.

Hocam teşekkür ederim görüşleriniz için dediğinizi çok iyi anladım. Bu slider mevzusunu yapmadan önce zaten onunla ilgili bir araştırma yaptım fakat ne yazacağımı bulamadım yardımcı olma şansınız var mı ?

Ek Olarak:

mayko adlı üyeden alıntı

hocam hayırlı olsun gayet sade ve güzel bir site olmuş başarıların devamını dilerim

Çok teşekkür ederim