merakli34 adlı üyeden alıntı

Hocam bende çalışmak isterim ancak sen hem seo için en az 3 ay yazıyorsun hemde 1 ay çalışın etkisi olmazsa para iade falan. bence burada çelişki yok mu. Ben daha evvelden bir çok kişi ile çalıştım hepside istediğimi veremedi. Kimi forum sitelerine kayıt yapmış, kimi bloglara yorum yapmış, kimide aldığı ücretin 1/3 fiyatına footer backlink almış. Bunları yapmayı bende biliyorum, o zaman ben bunlar için sana niye para vereyim ki. SENİN BENDEN FARKIN OLMALI. Biz sizin aynı işlemleri yapmayacağınızı nasıl anlamalıyız.

Öncelikle nezaket dilini kullanmanızı rica ederiz.
Backlink paketçileri ile SEO Uzmanını lütfen karıştırmayınız.
SEO çalışmamızda para iadesi yoktur. Her ay, sitenizin bir ay önceki durumuna göre seo'ya devam edip etmemek sizin elinizde.

Siz ilanı okursanız aslına sizin dert yandığınız konuya vurgu yaparak backlink paketi diye birşey olmayacağını bunun SEO çalışması olmadığını dile getirmeye çalışıyoruz.

Öyle birşey yazmışsınız ki,başkalarının "seo yapıyoruz" diye backlink paketi ile başkalarını kandıranlar gibi sanki size biz yapıyormuşuz gibi niye para vereyim demişsiniz!

Güven olmadan ticaret zaten baştan olmaz. Biz güvenebileceğimiz ve bize güvenecek kişilere SEO Hizmeti vermek istemekteyiz.

Lütfen bizi helale/ harama dikkat etmeyenlerle karıştırmayınız. Bu üslupla konuşanlarla zaten siz talep etseniz bile biz SEO hizmeti vermiyoruz.