-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
102, (%100)
Arkadaşlar kafayı yemiş olabilirim, yatağa giriyorum tam uyuyacam aklıma bir proje geliyor veya diyorum bloğa şu yazıyı da ekliyim öyle uyuyayım sonra açıyorum bilgisayarı sabaha kadar yeni ekliyorum veya seo çalışması yaptığım sitelere backlink felan kazanmaya çalışıyorum.
Sabah hastaneye gidiyorum uykusuz uykusuz, geçen gün yanlış EMG çektim adama fazla elektrik vermişim, neyse ki çok güçlü bi elektrik değil zarar ziyan yok 100mah felan.
Aşırı derecede zevk alıyorum bu web ortamından felan, YGS ye tekrar hazırlanıp yazılım mühendisliği okumayı düşünüyorum.
Bana yardım edin :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Php |
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Bi projede %70ini tamamladım diye, sabah bitiririm artık son kısmını dedikten hemen sonra gecenin 2 sinde kafamı yastığa koyup dur şurasını şimdi yapayım dedikten sonra ertesi gün gece 12'yi görmüştüm :D ( genelde çoğu projede böyle oluyor gerçi ) ayrı bi tutku varsa olur yolu bi yardımda ben bekliyorum :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
Activist
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Patron
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
"Obsesif Kompulsif" hastalığının çeşidi sanırım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Web ortamında az zaman geçirdiğinizdendir. 20 gün izin alın, gece gündüz sitelere içerik yetiştirmeye uğraşın da web ortamını ne kadar sevdiğinizi görelim. :)
Anil
I'm Here!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Advertising
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
153, (%100)
Genelde bu durum hemen hemen herkeste vardır.
Yani yatmadan önce bende düşünürüm aklıma mutlaka bir şeyler gelir. Not alırım sabaha saglam kafa ile bakarım :D
.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
yaklasık 5 6 seneden fazladır ortalama uyuma surem 4saatır son zamanlarda bu zaman dılımıde gecelı gunduzlu karısık olmaya basladı 12 saat normal ıs yerınde calısırım gerı kalan zamanlar bılgısayar basında gecer şu an dun sabah 7den beri ayaktayım
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ARGE
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Web projeleri vs. bir süre önce ben de böyleydim. Şimdi wmaraci'ni bile açmıyorum diyebilirim. Sadece gündemi kaçırmayacak kadar hızlıca bakıyorum ve çıkıyorum. Önceden ben de başımı ekrandan kaldırdığımda havanın aydınlandığını görürdüm saate bakmazdım hiç. Fakat ciddi manada realist bakınca projelere ve olaylara, aslında hiçbir şey yapmadığımı gördüm ve bıraktım:)
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
serbest meslek
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Hep derim, çok çalışmak değil düzenli çalışmak lazım. Aksi takdirde kendimizi çabuk tüketiriz. Benim stilim de gaza geldiğim günleri olabildiğince iyi değerlendirmek şeklinde...
Misal kendimi çok iyi hissettiğim ve ilham geldiği günlerde çok sayıda makale yazıyorum ve sitelerin sağını solunu düzenlemekle uğraşıyorum. Diğer günlerde ise hiç sıkmıyorum kendimi. Olabildiğince aklımdan çıkarmaya çalışıyorum web dünyasını...
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
bilişim
-
-
Ad Soyad
A** M**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Aynı sorunu bende yaşadım tam uyuyacakken aklıma yapmakta olduğum site geldi şurasını da yapayım yatarım dedim saat 23:30 civarıydı. Uyuduğumda en son saate baktığımda 4'e geliyordu :) sonrasında 7'de uyanıp kalkmak vs vs vs :D
Not: Şu an baş ağrısından kendimi çaya veriyorum :(
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Network & Linux/UNIX
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
89, (%100)
Hangimiz böyle olmadık ki. Zaman zaman bizlerde böyle oluyoruz. Dün ameliyyattan çıktım bir kaç gün yatmam lazım ama eve geldiğim andan bilgisayar karşısındayım. Hep bir iş, hep proje, hep hayaller. Ömrümüzün yarısını aldı götürdü resmen.