-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar,
Ara ara forumlara bakıyorum, insanların yazdıkları özellikle kurulumla alakalı konulara bakıyorum ve genelde sorulan sorular hep aynı oluyor.
Yabancıların yaptığı tüm tema, script, plugin ve bunun gibi her şeyin içerisinde "documention" oluyor ve onun içinde zaten akla takılabilecek her şey ince ince anlatılıyor.
Neden acaba bu tarz yazıları okumak gibi bir düşünce içerisine giremiyoruz. En basit yazılımda bile "readme" belgesi var ve adamlar içinde zaten temel düzeyde açıklanabilecek her şeyi açıklıyorlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%89)
Sadece setup indiği için okuyamıyorum :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
G** P**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Valla hocam ben eskiden okumuyordum ama şu son 4 senedir onları okumadan iş yapamıyorum.
www.gokhanplt.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Sistem Uzmanı
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yabancı dil yetersizliği en büyük sebeplerindendir. bu soruları soranların yarısından çoğu da bu alanda çok fazla bilgi sahibi olmayan arkadaşlarımızdır. O dökümantasyonları okumuş olsalar bile bir bilen olmadan o işin altından kalkabileceklerini zannetmiyorum. bu tarz forum sitelerine sorarak öğrenme yoluna gidiyorlar veya yaptırabilecekleri insanlar bulabiliyorlar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
IT Manager
-
-
Ad Soyad
İ** D**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
Okumaya gerek kalmadan olayı anladığımız için olabilir mi acaba ?
RoxiRox
▼ Wordpress | AdSense
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Developer, PHP, CSS, HTML
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Ne kadar da İngilizce bilmeseniz bile okumak gerekir, "documention" dosyasında en ince püf noktalarını bile verdiği oluyor. Örneğin gözümden kaçan bir düzenleme oluyor açıyorum dosyayı hemen görüyor yüzümde bi tebessüm oluyor uyguluyorum güzel oluyor.
Tavsiyemdir, her ne kadar çok iyi işi bilseniz bile okuyun arkadaşlar faydasını göreceksiniz..
SeCe
Seo National
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Seo - WYO - Google Ceza
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
"Ne kadar da İngilizce bilmeseniz bile okumak gerekir"
İngilizce bilmeyen nasıl okusun ? Anlamadıktan sonra okumak zaman kaybından başka bişey değildir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Master & Grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Eğer herkez indirdiği temayı kurabiliyor olsaydı, biz tema kurulumu yapanlar ekmek yiyemezdi. Belki dediğiniz gibi bir çok bilgi dökümanda yer alıyor. Ama alt yapı olmadıktan sonra kurulumda baya zorlanırlar.
Wp Kurulum♥Wp Optimize♥Wp Seo Çalışması♥Wp Tema Kurulum♥Android Webview Uygulama♥Grafik Tasarım
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Bilgisayar Muhendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** H**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
hello
Mesajdaki word error den dolayi okuyamadim tema nedir ? theme mi demek istediniz, right?
good bye