Mertcan
Hayat kısa, kuşlar uçuyor
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
Limitsiz Bayi Hosting ve alan adı kayıt edildi. Anında aktif oldu. Kaliteli hizmet için teşekküler.
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
ö.g.g
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
sitemin tasima islemi yapildi. sorunsuz sekilde hemde. Destek super dakikalar içinde cevap geliyor başka konularda bile yardim edildi gerçekten isini duzgun yapan arkadaslar umarim uzun yillar çalışma ortamimiz olur dusunmeden ticaret yapabilirsiniz
Her Kul Kendi Kaderini Yaşarmış..
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Webmaster, Blogger
-
-
Ad Soyad
G** İ**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Yaklaşık 5 yıldır sitelerim için aynı host firmasını kullanıyordum. Fakat son zamanlarda cpu ve memory aşımları problemleri yaşamaya başladım. Türkiyede isim yapmış bütün host firmalarına tek tek mail attım.
3 firma geri döndü, 2'si vps paketi satmaya çalıştı. Verdiyen'de ilk etapta vps paketi önerdi fakat ek olarak sitemin cpu ve memory kullanımlarının istatistiklerini istedi. Böylece yazışmaya başladık. Ufuk Bey o kadar ilgilendi ki, bu işlerden anlayan yakın bir arkadaşım olsa, bu kadar ilgilenmezdi sanıyorum.
Sonuçta istatistikleri inceleyerek vps'ye gerek olmadığını, sınırsız host paketlerinin işimi göreceğini belirtti. Deneme amaçlı 3 aylık paket aldım.
Dün site taşıma işlemi için 15.30'da sözleştik. 1,5 gb'lık siteyi 30 dk. da taşıdılar. Bu arada site erişiminde herhangi bir kesinti yaşamadık. CloudFlare yönlendirmesinde de yardımcı oldular.
Şu an Şahin'den inip Ferrari'ye binmiş gibi hissediyorum. Ne cpu sorunu, ne memory sorunu. Fiyatları da gayet uygun.
Şahsım için en önemli mesele işine sahip çıkan insanlardır; müşteriye olan ilgi alakadır. Bu, Türkiye firmalarında çok zor bulunan bir kriter. Ben bir sorun bildirdiğimde "VPS paketlerimizi düşünür müsünüz?" diye kestirip attıklarında, kaliteleri ne kadar yüksek olursa olsun o firmadan soğuyorum.
Verdiyen, hem ilgi alaka, hem de hizmet kalitesi açısından iddia ediyorum Türkiye'deki en iyi sunucu firmasıdır. Net. Reklamsa reklam...
Bu arada çalıştığım host firması 512 mb memory kullanımı sunuyordu. Verdiyen 4gb kullanım sunuyor. CPU kullanım sınırı düşüktü, Verdiyen'de CPU limitlendirmesi bulunmuyor. Giriş süreçleri sınırı 20 idi, Verdiyen'de 200. Number Of Processes sınırlaması 75 idi, Veridyen'de 200. İki firmanın fiyatlandırması da hemen hemen aynı.
Hesap ortada, ilgi alaka ortada. Diyeceğim o ki hiç düşünmeden sitelerinizi taşıyın. Kazanacksa böyle firmalar kazansın.
Ha ileride bu çizgilerinizi bozarlarsa da şimdiden Allah belalarını versin diyorum. Ben kolay kolay bir firmayı övmem, bu övgülerim geri dönerse de İzmir'e gidip o Samsung SSD'leri...
Tamam sakinim :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Programcı, Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
Y** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
7.99 TL lilik Web Hostingten sipariş ettim ve anında aktif edildi. Detaylı inceleyip yazıya ekleyeceğim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Balon İmalat & Üretim
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Gün içerisinde 3-4 defa aradım ve her aramamda ortalama 10/20 Dk Bilgi paylaşımı yapıldı, ilginiz için teşekkür ederim.
En Kısa Sürede Sarmaşık Ajans ve Bambaşka Organizasyon olarak
Veridyen Müşterisi olacağız :)
Balon İmalat & Üretimi
www.balonsatis.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Kayıt ekranında "Kullanım sözleşmesini, tüm maddelerini okudum ve kabul ediyorum." ifadesi var ancak sözleşme mevcut değil, kesinlikle benim gibi takıntılı bir adamı kaybetmenize sebep olabilir, mutlaka düzeltilmeli. Ayrıca PM dönüş bekliyorum.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Y** U**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Bu aralar herkesten methini duyduğum, hakkında kötü hiç bir yoruma rastlamadığım firma. Kafam karışmasa belki şimdiye kadar sitemi taşımıştım. Kafamı karıştıran ise aylık 5.99 TL olan paketinde CPU kullanım oranında sınırlama yokken aylık 29,90 TL olan paketteki CPU oranını % 50 belirtmiş olmaları. Mantığım bana (fiyatı göz önüne alarak) % 50 CPU izni veren kurumsal paketin daha fazla hit kaldırabileceğini söylerken, sayısal veriler 5 kat daha ucuz paketin daha fazla hit kaldırabileceğini söylüyor. NetInternet'teki paketimi şu ana kadar en ufak bir sorun yaşamamama karşın, fiyat/performans oranı çok kötü olduğu için taşıyacağım ve Veridyen/Ömür/Güzel arasında gidip geliyorum.
Ne ekersen onu biçersin
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
ö.g.g
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Zargana terettüt etmeyin hocam bende veridyenle çalışıyorum 1 sorunum yok kafanızı karıştıran konuların cevabı kısa zamanda gelir
Her Kul Kendi Kaderini Yaşarmış..