DPCCO Sistemde sorun yok, sourcemod' da bazen sorun oluyor. Bunun için istediğiniz zaman sourcemod'un güncel sürümünü bu linkten indirebilirsiniz. Teşekkürler yorumunuz için :)

sinova
Webpanel'i ne için istediğinizi söylerseniz daha çok yardım edebilirim, sunucu açma,satma,yeniden kurma gibi işlemler yapacak bir panel kastediyorsanız daha önce hiçbir deneyimim olmadı fakat size ona biraz yakın şu linki verebilirim Webpanelkurulumu kendiniz inceleyerek yaparsınız sanırım.
Eğer ki oyuncu banlayım, banını kaldırayım, banlanan oyuncuları göreyim, admin yetkisi vereyim, grup oluşturayım gibi düşünceniz varsa birçok sunucuda kullanılan SourceBan'ı kullanabilirsiniz. Kurulumu gayet basittir, yine takılırsanız yardımcı olurum.

2. sorunuza gelecek olursak benim CSGO sunucularım yok fakat standart tv sistemini diyorsunuz sanırım, onun içinde otomatik kayıt sistemi var onun linkide bu, ayrıca komut ile yapayım derseniz, konsola sm_cvar tv_enable 1 ve ardından sm_cvar tv_record "Kayıt ismi" kayıtınız bitince sm_cvar tv_stoprecord diyorsunuz. Kaydınızı oynatmak için ise playdemo "Kayıt ismi" diyip izleyebilirsiniz.

3. Otomatik duyuru sistemi derken standart reklam eklentilerini kullanabilirsiniz. Onunda linki burada, eklenti kurulumlarını addons/sourcemod/ kısmına yapıyorsunuz hangi dosya nereye ait ise oraya gönderiyorsunuz. Bu reklam eklentisinde ise ayrıca config dosyası içerisinde bulunan advertisements.txt dosyasını kendinize göre düzenliyorsunuz gerekli detaylar dosya içerisinde yazar zaten. Belirli aralıklarda belirttiğiniz yazılar sırayla çıkar.

4. Linux server bu işlemler için daha mantıklıdır diye düşünüyorum, benim sunucularımın hepsi Centos üzerinde bulunuyor; ki kullanımı daha basit geliyor bana, ayrıca sizde bilirsiniz ki windows gibi bu tarz işlemler için sistemi yoran bir arayüzü falan bulunmuyor. Tabiki windows server kullananlarda var. Eğer linuxa kurmak isterseniz en üstte 2 adet link paylaştım onlardan birini seçip rahatça kurulum yapabilirsiniz.

5. Evet eğer bilgisayarınızda sunucuyu açmak istediğiniz portlar açıksa sisteminizin kaldırdığı kadar sunucu açabilirsiniz. Bunun için yeniden bir .bat dosyası daha oluşturup içeriğini kendinize göre düzenleyin sadece -port kısmından sonra port numarasını yazarsanız sanırım olacaktır.