noop adlı üyeden alıntı

ilk yapman gereken paranı kimseye kaptırma.

bana 200 lira ver sana aylık 20 lira öderim bir senede yatırdığını telafi edip kara geçersin gibi tekliflere kanma.

uzman olduğun bir alan varsa o alanda blog açıp yazılarını kendin yaz. maliyetin 100 lira civarı olur iyi araştırırsan.

sağlam domain alabilirsin. seonunsuyununsepeti.com gibi domainlerden uzak durmak şartıyla. konuda bilgin yoksa hemen alma iyice olayı kavramalısın hangi domainin geleceği olduğunu.

en garantisi bankaya yatır vadeli olarak ya da dolar falan al. biriktir.

son olarak kaptırma paranı sağda solda.

edit: bu arada hepimiz köpek gibi çalışıyoruz. çalışmak güzeldir. çalışmaya devam et. ek işini yapacaksan hobi olarak başla.


Normal bir web sitesi açma ücretine karşılık geri ödemedir sistem. Bir web sitesi açıldığı takdirde bile paketlerde bulunan ücretlere tekabül etmektedir. Herkes web sitelerini kazanç sağlamak için açar fakat 2-3 ay gelir gelmeyince ilgilenmeyi bırakırlar bizim amacımız herkez ilk aydan itibaren düzenli gelir elde etsin ve sürekli daha iyisini yapabilmeleri için daha çok çalışsın.

Hayatım boyunca 40-50 tane sitem olmuştur fakat hiçbirinden 2 ayda gelir elde etmediğim için bırakmışımdır. Aradan biraz zaman geçtiğinde hiç ilgilenmediğim 2-3 sitem bir baktım bana aylık 500-600 TL gelir elde ettiriyor sonra anladımki bu işin sırrı sabır mış bu sebepten dolayı herkes siteleri ile sürekli ilgilendiğin de karşılığını hemen alsınlarki daha sonra çok daha iyi kazançlar elde edilebilsin.