herme adlı üyeden alıntı

Merhaba kardeşim benden sana tavsiye paranı çarçur etme akıllıca düşün ona göre karar ver.Örnek veriyorum ben şuan türkiyede faliyet gösteren bir web sitesinin sahibiyim.Benden başka bu işi yapan yok 1 ay önce projeme başladım, şuan ilk müşterim sipariş verdi.Site adresi vermiyorum,Bu kadarını bilmen yeterli benim toplam maliyetim 39tl oldu. dün akşam aldığım sipariş 750tl


Ben de bundan bahsediyorum. Arkadaşlar yüzlerce binlerce lira harcamanıza gerek yok. Mantıklı bir şekilde projenizi belirli hedeflerle küçük bütçeyle hayata geçirin. Kısa vadeli olur uzun vadeli olur gelir getirmesi ama sonunda karşılığını alırsınız.

Kardeşim sana tavsiyem en iyi bildiğin ve uğraşmaktan zevk aldığın bir alan belirle o sektördeki sitelere göz at, yapabileceğin aklına yatan bir proje düşünüp küçük bir bütçeyle bir web sitesi açıp içerikleri girmen yönünde. Boş zamanın çok varsa youtube kanalı açıp aynı sektörde daha farklı içerikler üretebilirsin. Ülkemizde yazılı metinlere değil de görsel medyalara ilgi alaka daha fazla bu da bi alternatif.