mertcinar adlı üyeden alıntı

Emin olun saadet zincirinin ne olduğunu biliyorum olay dediğiniz gibi olabilir fakat şöyle birşey var adamların illegal olan birşeyi yok herşey legal adam size bu para olayının açıklamasını yapıyor sunucuların bilgileri pc lerde depolanıyor diyor şuan aynı şeyi turkcell veri koruma için yaptırdı siz o yere o kadar parayı verip yaptırmayımı tercih edersiniz yoksa böyle bir şeyi zaten bir şirket size sunuyorken bu sunumumu tercih edersiniz ?


Legal olması helal olduğu anlamına geliyor mu?

Saadet zinciri bir şeyler vaat etmek ile olur ve sonunda mutlaka birilerinin cebinden o para çıkacak ve mağdur olacak. Hak var ortada. Qnet de böyle, mega holdings de böyle, kahveci arkadaşlar da aynı. Hepsi aynı mantık. Ortada ürün yok, satış yok, sadece reklam izle, sadece bilgisayarını günde 10 saat açık tut. O zaman Türkiye'de 75 milyon kişi açsın bilgisayarını. Bu ödenen parayı kim verecek de çıkacak bize gelecek?

Dostum Adsense'den kazananlar havadan almıyor, Adwords'te reklamverenler ödüyor o parayı. Yani herkes adsense yayıncısı olursa kimse kazanamaz. Bilmem anlatabildim mi. Çıkıp da diklene diklene konuşmak yerine güzelce izah etmeni öneririm. Sonuçta onlarda sen de onların babasının oğlu değil. Kimse kimseye havadan para vermez. Birilerinin cebinden çıkıp senin cebine girmesi gerekiyor. Lütfen bunları da izah et bizlere.