Keşke karalama mantığıyla değilde, sistemin işleyişini anlatmayı tercih etseydiniz.

Ayrıca kazandırma yöntemi ile ilgili vur kaç yöntemi yazmışsınız. Doğrudur genel olarak bu tür kazanç kapıları sistemin yalnış kurulmasından dolayı veya art niyetten dolayı kapanmıştır ve güvenli bir firma kimse öneremez.

Ama şu bir gerçektir ki hiçbir firma, sistem v.s. garanti veremez. Hatta devlete vergi ödeyen ve hatta bizden gelir vergisi kesilse dahi, firma iflas gösterdikten sonra yine kaybetmiş olursunuz.

Bakanlıklarca yapılan araştırmalar saçmadır. Araştırsa hangi sonuca ulaşacaklar. ************** dese ne olacak veya gel devlete vergi öde dese ne olacak. Sonuç sıfır.

Mesele risk meselesidir. 2 Platin ve bir altın paketle hayatımı değişecek duruma geldi. Ama garantisi olmadığından dolayı hayatımı değiştirmek yerine yatırım yapıyorum.

Bu arada sırf karalama amaçlı yapılan yorumları dikkate almayın. 10.000$ da kazansam veya kazansanız kimse kimseye 125$'lık sponsorluk yapmaz. Ne kazanacağım ki yatırım yapayım. Çok saçmadır.

Zaten bu tür sistemlerin zamanla kapandığı belli birşeydir.


Sırf ekmeklerine yağ sürmek amaçlı yapılan karalama habercilerin tamamının mahkemesi vardır.

Hürriyet gazatesinden yapılan **************lık haberi sonrasında dinçer gökçe işten atılmıştır ve bir süre sonrada fetodan yargılanmıştır. Doğru düzgün haber ve bilgilendirme yapan gazetecilerin zaten yanındayız. Gereksiz karalamalarla bir yere varılamaz...

Sorusu olanlar pm ile ulaşabilirler. (Not: Çevrem harici üyelik açmıyorum.)