-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhabalar;
Ben 20 yaşında bilgisayar mühendisliği 1. sınıf öğrencisiyim.Şuan aktif olarak c dilini öğreniyorum.İngilizce seviyem ortalamanın üzerinde orta okul hayatımdan beri internet siteleri açıyorum ama artık kendimi kodlama yönünde geliştirmek istiyorum.Forumda hem insanlara yardımcı olup hemde bu yeteneklerimi geliştirebileceğim bir şeyler yapmak istiyorum.Aynı zamanda dil yeteneğiminde gelişmesi için uğraşıyorum.Neler yapmalıyım bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim,yorumlarınızı bekliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Anladıgım Kadarıyla PHP, CSS, HTML, JQUERY Diline Daha Yatkın Olmak İstiyorsun Doğrumudur
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Bana Kalırsa Kitab Oku Kitablara Çok Para Vermeni Öneririm
Sana Önerebilceğim Yayın Evi İse Kodlab Burdan Kendi Düzeyine Kendi Alanına Göre Kitab Alıp Kendini Daha Çok Geliştirebilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Satınalma
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
sorunun cevabı içinde, kodlama ögrenmek istiyorum: ileride kendine mi çalışacaksın bir şirkette mi buna karar verebiliyorsan şimdiden: işçi olacaksan erp programlama sap modülleme abap gibi konulara egilebilirsin ki. artık otomasyon kullanmayan firma yok.
diger kendime katayım diyorsan: kafa karıştırmaya gerek yok PHP yi sindirebilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Bilgisayar Muhendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** H**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Merhaba,
Su anda ogrendigin C herseyin temeli. Bol bol algoritma yaz, veriyapilarini ogren. Ondan sonra C# ve Unity onceligin olsun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Sistem Uzmanı
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam yarın bana ulaşırsan eğer microsoft yayınlarından c# ile ilgili içerik paylaşımı yapabilirim.
yazılım uzmanlığı sınavları için kullanılan uygulama ve sınav sorularını paylaşımını yapabilirim. ingilizce seviyen orta seviyenin üzerinde olduğu için anlamakta zorlanacağını düşünmüyorum.