bulgay adlı üyeden alıntı

Öncelikle hayırlı satışlar. Konunuzun en sonunda kullanıcı kaynaklı herhangi bir ban rizkinden bahsetmişsiniz. Uygulayacağınız işlemleri tam olarak bilmiyorum ancak ben hiç ama hiç müdahale etmediğim halde herhangi bir ban olayı olursa bu durumda kullanıcı kaynaklı ban oldu sorumlu ben değilim demeyeceğinizin garantisi var mı? Sakın yanlış anlamayın lütfen, amacım konuyu baltalamak ya da anlam karmaşası yaratmak değil, bunu gerçekten merak ediyorum. Büyük bir yatırım olacak sonuçta ortada.


Merhabalar, estağfurullah sorunuza cevap vereyim.

Mobil uygulama sektöründe ban olayı çok nadir olmaktadır. Normal web sektöründen tamamen bağımsızdır. Her sektörde olduğu gibi bu sektör içerisinde de dikkat edilmesi gereken önemli kriterler mevcuttur. Bunlara uyum sağladığınız sürece herhangi bir ban söz konusu değildir. Örnek vermek gerekirse;

Bir hesaba sürekli farklı yerden girmek.
İllegal işlemlerde bulunmak.
Uygulama içerisinde ki reklamlara sürekli tıklamak

gibi.

Bunlar herkesin bildiği klasik sebeplerdir. Bilinen yanlışlar uygulanmadığı sürece google'nin herhangi bir şekilde banlaması söz konusu değildir. Olası ki yanlış durumlarda zaten google müşteri temsilcilerimizle görüşme sağlıyor + firabase yazılım desteği ile tüm gelişmeleri neticelendirip sorunu çözebiliyoruz.

Saygılar