Özenle hazırlanmış bir projedir, tamamen adsense en yüksek gelir seviyesi için düşünülmüştür (ve news için - tema news uygun değildir ileride değiştirecektik ), yeterli miktarda seo alt yapısı tarafımızca yapıldı, 2 aydır hiç içerik girilmediği halde alexa ve kelimelerdeki pozisyonlarında kayıp yaşanmadı.
Domain yüksek düzeyde kalitelidir , xxxxhaber.com ( anahtar kelime +haber ) şeklindedir. Sitede 56 adet 300-900 kelime arası %100 özgün makaleler bulunmakta olup tamamı google tarafından indexlidir.
Yazılar seo uygulamaları host maliyetleri vs 400-500 TL ye maliyet dayandı, maliyetinin altında veriyorum, ÇOK NET OLARAK SÖYLEYİM ; BAŞKA TEKNOLOJİ SİTELERİYLE KARIŞTIRILMASIN TAMAMEN BENZERSİZ BİR PROJEDİR. ( Sektörel Teknoloji )

Yazı görselleri dahi özgünleştirilerek ve fligran eklenerek girilmiştir.

Editör sorunu sonrası sıkıldık satış sebebim budur, şayet teknoloji sitesi işine girsem bu siteyi alırdım ...!!!

Meraklı pm'ci arkadaşlar, proje arayışındaki C/P'ci arkadaşlara, Al-Sat ticareti ile uğraşan arkadaşlara pm göndermiyorum kimse alınmasın baştan söyleyelim. Satışı fazla uzatmayı düşünmüyorum, oldu oldu olmadı kısa sürede sonlandıracağım.
Şimdiden hayırlı olsun ALACAK ARKADAŞIM ASLA PİŞMAN OLMAYACAKDIR.

Site adresi pm ile
Domain Reg : isimtescil - 23.05.2017
Site için istenen fiyat 250 TL
Sitenin açılış tarihi: 4-5 ay
Google İndexi : 262
Alexa Global : 2.2 M
Alexa Tr : 34 K
Yandex İndexi : 356
Lokasyon : TR
Kategori, sitenin içeriği nedir: Teknoloji
Günlük hit sayısı: 5-10 ( İKİ AYDIR İÇERİK GİRİLMİYOR )
Ziyaretçi kaynağı: ( örn: %90 google - %10 yandex ) %100 Organik
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: evet - sınırlama yok
Hosting dahil midir: Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok

FORUM DIŞI İLETİŞİM : FULLVİZYON [AT] GMAİL COM