ozgurgezen adlı üyeden alıntı

Merhaba,
Tam olarak anlayamadigim kisimlar bulunuyor.

- Hizmet aldığınız tarihten itibaren 1 yıl kazanç garantisi veriyoruz.
Yatırım maliyeti: 10.000 TL
Amorti süreci: Max 6 Ay
Vaat edilen gelir: 2.000 TL 2.500 TL

Vaat edilen gelir aylik midir? Toplam tutar midir?
Kisacasi 10bin TL yatiran birinin elinde 1 sene sonra toplam kac para olacaktir?

Bir ikincisi uygulamanin herseyi ile siz ilgileniyorsunuz. Uygulamayi yazip playstore a yukleme vs.
Asagidaki riski kaldirmak icin neden bir degisiklik yapmiyorsunuz? Musteriye hic vermeyin hesabi, haberi bile olmasin. 25 dolarlik play developer hesabini da gider olarak gosterin.

Google play console hesabının veya google admob hesabının banlanmasına teşebbüs edecek her türlü problemlerden müşteri sorumludur.



Merhabalar, sorularınıza detaylı bir şekilde cevap vereceğim.

10.000 TL yatırım maliyetini 6 ayda amorti ediyorsunuz. Geriye kalan 6 aylık süre diliminde en az asgari ücret ile 12.000 TL kazanıyorsunuz. Gelirlerin 2.500 TL ve üzeri seyir ettiğini hesap ederseniz bu rakam amorti hariç 15.000 TL ile 20.000 TL arasında değişkenlik göstermektedir.

Vaat edilen tutar aylık tutar olup toplamda 6 ayda amorti etmesi gerekecek şekilde seyir etmektedir.

Uygulama işlemleri vs. aklınıza gelebilecek düzenlemeler, güncellemeler, aplikasyon sorunları vs. tamamen bize aittir. Sizin yapmanız gereken burada sadece yatırım yapmak oluyor.

Google play console hesabını müşteriye vermek zorundayız. Bizzatihi bir ürün satıyoruz ve bu ürünü müşteriye teslim etmekle yükümlüyüz.

Belirttiğiniz şartlar açıkçası art niyetli kişiler için geçerlidir. Bazı insanların kasten zarar vermeye yönelik işlemlerde bulunduğunu zaman, zaman görüyoruz. Haliyle bunların tespitini firebase sistemiyle sağlıyoruz. Bu tip illegal işlem yapmak isteyip, bize karşı zarar verecek kişilere uygulayacağımız şartlardan birisidir.

Normal şartlarda illegal bir işlem olmaması durumunda hesabın banlanması veya riske gitmesi mümkün değildir. Bu açıklama peşinen google'nin kendi sözleşmesi ve hizmet şartlarında da yazmaktadır.

Saygılar