mtnyvz adlı üyeden alıntı
Parasını gönderdim bana 30 gün sonra iş hazır dedi. 30 gün sonrası geldi ben sana 30 gün demedim 30 iş günü dedim diyor. Sonrası 6-16 ekim teslim dedi. Ayın 11inde bana kesin tarih verir misin dedim bana 16 ekime kadar yetişecek dedi. Bugün artık sözünde durmayan biriyle çalışamam paramı iade et dedim. Bana plan yaptın komplo kurdun gibi şizofrenik laflar kullandı. Güya son günü beklemişim günü geçince de bahane uydurmuşum filan gibi cümleler kullanmaya başladı. Sonrasında yeni teslimat tarihi veriyor :)
Yeni tarihte uygulamayı aldın aldın almadın istediğin yere başvur diyor.
Yani özetle ben nasıl istersem sen öyle davranacaksın diye emri vaki konuşuyor.
Ben bu saatten sonra böyle ************** sahtekar yalancı birinin sözüne güvenir miyim? Ticaret karşılıklı güven esasına dayanır.
Özetle paramı nitelikli **************lık yöntemi kullanarak gaspetti. Aspire bilişim Ahmet Kaya **************dır. Buradan kamuoyuna duyurulur.
Miktar 3000 TL dir.
Diğer konunuzda da okudum şimdi. Benzer iletişim problemleri var biliyorum ama durum yazdığınız gibiyse ayıp etmiş.
Bu tarz şeylerden nefret ediyorum, aynı olayları şimdiye kadar çalıştığım neredeyse her coderla yaşadım. Dediğiniz gibi sözleşme hangi gün teslim ise o günedir, eğer teslim edilmezse bir iki gün hadi anlayış gösterilir ama ötesine geçerse anlaşma biter ücret iade edilir.
Konunun çözümüne yanaşmıyorsa, aynı işi başkasına yaptırdığınızın ( hizmeti aldığınızın) faturasını alın, iş mahkemeleri ilgilenir bununla, durumu delilleriyle götürün izah edin, ödemenizi geri iade etmesini sağlarsınız. **************lık olarak giderseniz sonuç alamazsınız takipsizlik verilir. Vaadedilen kazancı da bu kaybettiğiniz zamanda kazanabileceğinizi garanti eden bir anlaşma ise, geçen sürede kazanacağınız beklenen parayı da zarar olarak tahsil edebilirsiniz. Ayrıca bu çalışmayı vergilendirmemiş fatura kesmemişse, ayrıca hesaplamalarına inceleme de istetebilirsiniz mahkeme bunun için de ayrıca maliyeye yazı gönderir, sizin paranızdan çok daha fazlasını zarar etmiş olur. Bunları konuşun belki fikri değişir.
Tekrar geçmiş olsun.