Dışa bağımlı olursak. Tarımı bitirirsek doğu gelir batıya. Doğuya önem verilse eğitime önem verilse bunlar olmaz.
Bide Suriyeliler de cabası. Kimi fakir kimi zengin. Onlarında arabası olsa buna ekleniyor her türlü.
Bide Suriyeliler de cabası. Kimi fakir kimi zengin. Onlarında arabası olsa buna ekleniyor her türlü.
Türkiye'nin demografik yapısını bilmeyen okusa doğuda insan kalmadı sanacak Diyarbakırdan milyonlarca insan geldi ama Diyarbakırda 1.5 -2milyon insan var yinede 13 milletvekili çıkarıyor Urfada aynı şekilde diğer şehirlerin çoğu Muğladan daha fazla yada aynı milletvekili çıkarır yani nüfusu aynıdır Muğlayla.Ama istanbulda Muğlalı yok
Ek Olarak:
İstanbul'a yapılan yatırımların bir kaçını diğer illere yapıp, iş gücünü artırsalar herkes İstanbul'a yığılmaz bence. 2-3 kez geldim İstanbul'a gördüklerim sizin anlattıklarınız gibi şahsen ben duramam o şehirde
Devlet istanbula ne yatırım yapıyor ki, bilakis devlet yöneticileri inşaat sektöründen rant devşirmeye çalışıyor. Küçük bir arazi buldumu ( eski hastane , okul ,tarihi yer ) hemenAVM yada başka şekilde inşaat yapılmasını sağlıyor ... bende çeşitli nedenlerle istanbuldan ayrıldım ,deprem olmasından da korkuyordum ayrıca .. çevresinde binanın az oldugu ve sağlam bina bulursam tekrar dönmek isterim ama eskisi gibi çok merkezi bir yer olmayacak bu maalesef