-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ARGE
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Merhaba arkadaşlar.
Forumlarda epeyce konusu açılan WordPress mi yoksa diğerleri mi sorusunu görmüyorum epeydir. Bir yoklayalım birlikte fikirler edilelim dedim hem uzman kişilerden hem de kullananlardan.
WordPress ne durumda sizce?
Son güncellemeleri nasıl geldi size?
Güvenlik yönüyle özellikle admin panel güvenliği konusunda son durumu nedir?
Zaman zaman beyaz sayfa hatası, eklenti hataları ile krize sokan hataları var mı halen?
En önemli sorunlarından biri olan gerek tema gerekse eklentileri nedeniyle cpu ve siteyi yavaşlatma sorunu ne durumda?
Hadi bakalım:)
NumanABi
--> numanozdemir.com <--
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
N** Ö**
-
-
-
Ticaret
21, (%95)
Güvenliği dert etmeyin yeni projemiz sayesinde yakında hack yeme olasılığınız minimum hale gelecek. :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
HbY
| hepSi Bir yaLan |
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilisim Sektoru
-
-
Ad Soyad
D** B**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Dünya üzerinde en çok kullanılan web script ve ücretsiz olması yönünden çok tercih edilen, yazılımla alakası olmayan insanları bile gelir sahibi edebilen bir sistemdir ama ben pek tercih etmem ve kullanmam. Bir gün bir yerde patlak verecektir ama nerde bilmiyorum..
https://kadinveaile.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
WordPress güvenilik konusunda iyi ama fazla kullanımdan dolayı bence biraz illegal işlerle uğraşanları kendine doğru çekmiş gibi duruyor, nerde çokluk orda ... lafını tamamlıyor gibi geliyor bana :)
WordPress hataları olabiliyor ama son zamanlarda kendimi WordPress tema işlerine adadım cidden başka bir dünya var resmen, sadece tema kur demo kur eklenti kur hop ver geç olarak değil ama tam içine inilip kullanıldığında bilinçli bir şekilde daha çok verimli olacağını düşünüyorum.
muhammetkoc.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Sınıf Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
Aynı tas aynı hamam, ben hiç bir zaman cache eklentisi kullanmam, faydasından çok zararını gördüm bu sebeple 30k hiti kör topal kaldıran vds için ayda 500 lira ödüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanı - A+++ SEO
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Bir blogger tutkunuydum, drupal, DLE olsun kullandım ama wordpress kadar da aşık olduğum bir sistem yok
N11'de Ürünlerinizi İlk Sıraya Taşıyorum. Detaylar İçin P.m Atınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ARGE
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Evet arkadaşlar devam edelim... Herkes içini döksün, görüşlerini ve fikirlerini söylesin. Benimkiler zaten konuda yer alıyor. Wordpress vazgeçilmezimdir diyenleri, wordpress uzmanlarını görelim...