Proyazar adlı üyeden alıntı

fikrini beğendim ama bir kaç yanlış düşüncen var. öncelikle boşa tema yazmak istemiyorum diyorsun, bu tamamen fikir yanlışlığı. Her tema, kodlayan kişiye farklı bakış açısı ve bilgi birikimi katar. Ben senin yerinde olsam, önce blog temasını kodlarım misal, foruma eklerim. Bakarım yorumlara: şu olmamış, burası eksik, şöyle böyle.. diye yorumlar varsa yeni tema yazmam, o tema üzerinde edit çalışmalarına başlarım.. Ama fikir senin, ha bu arada eğer temayı ücretli bir şekilde lisanslamayacaksan 2-3-5 kişiye yazman önemli değil, zaten o kişilerden tema elden ele dolaşacaktır. Kolay gelsin, başarılar.. merakla bekliyorum..

Hocam şöyle amacım ücretli tema yapıp satmak değil öncelikle bunu söyleyim. Buradan herkese bedava tema yapıp bu işten para kazanan arkadaşlarımızda mağdur etme niyetim de yok. Sadece 2 arkadaşımıza ücretsiz tema yapıp pratiğimi geliştirmek. Zira boş boş kodlama yap sonra çöpe gönder :) boşa zaman kaybı oluyor.

Ayrıca yapamadığım çok şey mutlaka bulunuyor öğreniyoruz bir yandan neticede, ancak bunlarıda ücreti karşılığında bilen arkadaşlara tamamlatabilirsiniz.

Ek Olarak:

DEVELI adlı üyeden alıntı

Banada yardımcı olursanız sevinirim..

PM den gönderdiğiniz tarz wp sitesini kodlamaya başlıyorum. Bittiğinde iletişime geçerim. Ayrıca skype nızıda ekliyorum şimdi.

Ek Olarak: DEVELİ nickli üye ile ileitşime geçilmediğinden yerine başka bir arkadaşın işi alınmıştır. İş alımı dolmuştur ilginize teşekkürler.