Merhaba Bayro
Muhtemelen Mysql root şifresi belirlemeniz gerekiyor. WHM panelinize erişin, sol menüden mysql root password (mysql kök şifresi) sekmesinden yeni bir şifre belirleyin. Ve o şifre ile komutu çalıştırın ve şifre istediğinde yazın.
mysql -u root -p
Eğer mysql root şifresi belirlenmemiş ise yalnızca aşağıdaki komut işe erişebilirsiniz ;
mysql
Saygılarımızla ...
Muhtemelen Mysql root şifresi belirlemeniz gerekiyor. WHM panelinize erişin, sol menüden mysql root password (mysql kök şifresi) sekmesinden yeni bir şifre belirleyin. Ve o şifre ile komutu çalıştırın ve şifre istediğinde yazın.
mysql -u root -p
Eğer mysql root şifresi belirlenmemiş ise yalnızca aşağıdaki komut işe erişebilirsiniz ;
mysql
Saygılarımızla ...
Bilgi için teşekkür ederim değerli hocam.
CREATE DATABASE db-isminiz-buraya;
Bu kod ile mysql veritabanı oluşturdum daha sonra veritabanına kullanıcı eklemek istedim.
GRANT USAGE ON waterlit_aqua.* to waterlit_1*@localhost IDENTIFIED BY 'p_J=gkGEJjcg)15411Tn';
Bu kodu girdim aşağıdaki hatayı verdi.
ERROR 1064 (42000): You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '*@localhost IDENTIFIED BY 'p_J=gkGEJjcg)15411Tn'' at line 1