-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Bilişim üzerine işyeri sahibiyim
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar biraz karışık gibi ama şunu öğrenmek istiyorum sitenin biri yapmış kategori sayfasında bir sayfa var ama sayfanının linki yok. Yani direk kategoriyi postlamış sanki. Bunu nasıl yapabilirim.
Yani bahsettiğim kategori sayfasında tek bir sayfa olmasını istiyorum ve tıklayınca herhangi bir sayfaya gitmeyecek.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Bence siz yanlış görmüşsünüz, ya da tam izah edemediniz.
Şu olabilir, özel sayfa kodlanır ve içerisinde istediği bir kategoriye ait yazıları listeler.
Örnek linki paylaşabilirmisiniz ?
Ek Olarak: Mesaj kutun dolu PM gönderemedim.
Bu kategori sayfası değil Custom post type özelliği. Yani mesela filmler adında post type oluşturuyorsun. Normal yazı yerine değilde, Filmler başlığına tıklayıp içerik giriyorsun.
Bu sayfada o filmlerin listelendiği sayfa. Bunu ücreti ile yapabilirim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Profesyonel Tasarım & Wordpress Tema / Eklenti hizmeti - http://whatsappla.com/@gokhankaraofficial
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Bilişim üzerine işyeri sahibiyim
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar konudaki olayı bi iki arkadaş baktı kategorileri biraz birbirine karıştırdılar son dokunuşları yapıp düzenleyecek biri varmı yardımcı olacak?
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğretmen / Yazar
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
77, (%100)
Herkes para peşinde maalesef :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Siz 2 arkadaş ne yazdığınızın farkındamısınız ? Siz sabah kalkıp fırından ekmeği selam ile alıyorsunuz sanıyorum. Ben evli birisiyim ve bu benim mesleğim. Bilgimi hizmete çevirip insanların isteklerini gerçekleştiriyorum ki hayatta yaşamaya devam edeyim ve evimi geçindirebileyim.
Arkadaşın istediği iş çok basit ve kolay denebilecek kadar yorucu olmayan birşey olsa ben kod paylaşırım zaten. Daha bir kaç gün önce premium denebilecek bir eklentiyi ücretsiz yazıp dağıttım mesela...
@mccoy33 adlı üyenin dün bilgisayarına bağlandım ve yaklaşık 30 dk boyunca sorunu çözmeye çalıştım hiç bir ücret talep etmedim kendisi yazabilir.
Ücretsiz bir çok iş ve kod paylaşımı yapıyorum, yaşamım boyunca yapmaya da devam edeceğim fakat cümle kurmadan önce lütfen biraz düşünün. Ben Wordpress'i öğrenebilmek için kaç gece uykusuz kaldım ve siz hayatın keyfini sürerken ben bilgisayar başında codexleri Türkçe'ye çevirip bir çok geliştiriciye mail gönderiyordum.
Rica ediyorum bir yorumu sırf yazmak için yapmayın.
Teşekkürler
Profesyonel Tasarım & Wordpress Tema / Eklenti hizmeti - http://whatsappla.com/@gokhankaraofficial
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
bulgay adlı üyeden alıntı
Sana bir şey dediğim yok kardeşim. Beni bilen biliyor. Kimin hayatın keyfini sürdüğünü kimin süründüğünü de bilemezsiniz. Ben sizin mesajınızdan alıntı yapan arkadaşa dedim herkes para peşinde diye. Haksız da değilim. İnsanlar haklı olarak para kazanmak, geçimini sağlamak zorundadır. Söylediğimde yanlış bir şey yok. Keşke her şey güllük gülistanlık olsa da para konuşmadan işlerimizi halledebilsek.
Lütfen tekrar rica ediyorum ne yazdığınızı okuyun ve daha sonra yorum yapın. Ben hayat keyfi sürmekden bahsederken yaşam koşullarımızdan bahsettim. Keşke sizin dediğiniz gibi paraya hiç ihtiyacımız olmasa o aşamayı atlasak da sadece insanları mutlu etmeye çalışsak.
İnanın bende her gece yatıp ertesi güne böyle olacağına inanarak uyanıyorum :)
Hayırlı geceler dilerim.
1 kişi bu mesajı beğendi.