Her konuda bi sivri akıllı çıkar ücretli yaparım diye post atar zaten.Ücretli yapmasalar şaşarım.
Herkes para peşinde maalesef :)
Siz 2 arkadaş ne yazdığınızın farkındamısınız ? Siz sabah kalkıp fırından ekmeği selam ile alıyorsunuz sanıyorum. Ben evli birisiyim ve bu benim mesleğim. Bilgimi hizmete çevirip insanların isteklerini gerçekleştiriyorum ki hayatta yaşamaya devam edeyim ve evimi geçindirebileyim.
Arkadaşın istediği iş çok basit ve kolay denebilecek kadar yorucu olmayan birşey olsa ben kod paylaşırım zaten. Daha bir kaç gün önce premium denebilecek bir eklentiyi ücretsiz yazıp dağıttım mesela...
@mccoy33 adlı üyenin dün bilgisayarına bağlandım ve yaklaşık 30 dk boyunca sorunu çözmeye çalıştım hiç bir ücret talep etmedim kendisi yazabilir.
Ücretsiz bir çok iş ve kod paylaşımı yapıyorum, yaşamım boyunca yapmaya da devam edeceğim fakat cümle kurmadan önce lütfen biraz düşünün. Ben Wordpress'i öğrenebilmek için kaç gece uykusuz kaldım ve siz hayatın keyfini sürerken ben bilgisayar başında codexleri Türkçe'ye çevirip bir çok geliştiriciye mail gönderiyordum.
Rica ediyorum bir yorumu sırf yazmak için yapmayın.
Teşekkürler